keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ostokset :)Kerroin toissapäivänä kirjoitetussa postailussa käyneeni WillaIlonassa ja kerroin ostaneeni jotain mutta kuvia ei ollut kuin kaupan paperikassista :D Eräs lukijani kysäisikin tästä pussin sisällöstä ( hän varmaan tunnistaa itsensä) ja se saikin ajattelemaan että onkohan muutkin miettineet samaa että mitähän siellä pussin sisällä mahtoi olla?? No julkaisen kyllä ostamani tuotteet mielellään..

Kun tämän kyltin näin, ajattelin sen sopivan meidän tuulikaapin naulakkoon mukavasti roikkumaan, ja tuo kirjain F merkitsee todellakin paljon, ystävät ja perhe ovat minulle kaikki kaikessa!Minulla on valmistumassa hyllykkö johon halusin välttämättä vanhan ajan tyyliset koukut , etsinyt olen vaikka mistä mutta vastaan ei ole vielä tullut ennen kuin ne löytyivät sitten tästä samasta putiikista.. Hyllystä tulee nyt sit tosi kiva!Samoja koukkuja oli myös valkoisena ja pinkkinä, pinkit ihanat esim.prinsessan huoneen hyllykössä.


Ja koreja on tullut aiemminkin ostettua ja ostinkin tämän sillä periaatteella että ehkä annan tämän jollekin lahjaksi, katsotaan.. :)


Tässäpä siis paljastui pussin sisältö! :D

Mukavaa huomista helatorstaita kaikille!

-Sari-

Ei kommentteja: