tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kipot ja kupit!


Jokaisen kotona on varmaan kerättynä jotain tiettyä astiasarjaa, jota aina pikkuhiljaa täydennellään ja ostetaan lisää. Meillä on Pentik vanilja sarja tällä hetkellä keräilyssä ja olen ostanut sitä hiljalleen lisää. Myös Iittalan teema -sarja on mielestäni kaunista, simppeliä sekä ajatonta. Meiltä kyseinen astiasto löytyy valkoisena. Iittalalla on tullut myös uustuotantoon näitä vanhoja sarjoja kuten Kastehelmi. Tähän ihastuin kirkkaana ja sitä meiltä löytyy myös.

Vanhat Iittalat ovat ruvenneet kiinnostamaan minua ja eilen sain aivan ihanan kannun ystävältäni. Edes tuotantovuotta saatikka nimeä en tiedä kannusta. Mutta nätti on ja pääsee aivan koristeeksi vitriinikaappiin.
Ja haaveita pitää aina olla, nimittäin haaveilen kerääväni itselleni Iittalan Festivo kynttilänjalat, kynttilänjalat joita löytyy lähes kaikilta oman ikäpolveni vanhemmilta. Vanhaksi sitä itsekkin tulloo! :)

Mukavaa Viikonjatkoa!

-Sari-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostuneena googlettelin, ja saamasi kaadin/kannu on Arabia Orri (Raija Uosikkinen), joita on valmistettu vuosivälillä 1963-69 :)

Kirjoitat kivaa blogia !

Sari kirjoitti...

Kiitos tiedosta! :)

tanttu kirjoitti...

heips,
minä sain aikoinaan kans arabian kultaraita kannun mummulta sekä noita kynttilänjalkoja oli sarja joka äidin kans jaettiin kahtia... kaikki klassikot on hienoja!

tanja