maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sadepäivänä


Sadepäivä taas, kiva kiva :(
Hieman ulkoilua ja sitten vain sisälläoloa. Kaivelin askartelulaatikon esiin ja mietin mitähän pientä tekisin. Olen tehnyt näitä enkeleitä aiemminkin, viime jouluna kultaisilla siivillä ja nauhalla. Nyt sitten kokonaan valkoista. Prismavartalo ja pää, siivet, liimaa ja narua ja ei muuta kuin kasaamaan!
Nämä ovat ihania pieniä viemisiä vaikka lisänä ja voi laittaa moniin  paikkoihin ilahduttamaan, itsellä esim. ikkunoiden sälekaihdin nupeissa roikkumassa. Itse tunnustaudunkin enkelifriikiksi. Laitoin nämä tekemäni enkelit nyt näytille pentikin kynttilänjalkaan, olen nyt vähän aikaa niitä tuijotellut ja huomasin että nehän itseasiassa ovat aika kivoja tuossakin..




Seuraavaksi hieman esimakua joulusta, eihän siihen enää mahdoton aika ole kun juhannuskin on jo ohi :D Näitäkin kuusenkoristeita olen tehnyt ja lahjoittanut ystävilleni pakaten muutaman pieneen nättiin paperipussiin. Vanha juttu mutta meinaan kyllä taas askarrella lisää. Ehkäpä kaikilla ystävilläni ei näitä vielä ole..


Mukavaa viikkoa!

-Sari-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania enkeleitä ;)

Unknown kirjoitti...

Ihania pieniä enkeleitä!Minäkin rakastan enkeleitä ja myös keijukaisia, isoja ja pieniä♥Meillä on enkeleitä monessa muodossa ja kerran ne "lensivät" seurakuntatalolle enkelinäyttelyynkin:)

piukup kirjoitti...

Sieviä! Ja tuo käpyenkeli on ihastuttava! Tosi kiva blogi sulla Sari :)

Sari kirjoitti...

Kiitos! <3