sunnuntai 12. elokuuta 2012

Häähumussa



Viikonloppu on siis mennyt täysin häähumussa ja yöunet tietenkin jääneet aivan minimiin :) Mutta tästähän sitten pikkuhiljaa kerätään voimia takaisin. Hääpari oli todella kaunis ja juhlat heidän näköisensä ja toivottavasti hääparille jäi paljon kauniita muistoja illasta.

Itse haluan kiittää luottokampaajaani joka loihti minulle lauantai aamuna juhlakampauksen ja annoin hänelle täysin vapaat kädet sen toteuttamiseen. Kyllä hän minut tuntee, teki niin kivan kampauksen.




Mekkoasiatkin olivat kunnossa. Ostin jo kesäkuussa "omasta" liikkeestä pinkin sti- merkillä olevan mekon sekä varalta toisen Vilan malliston kivan vihreän mekon. Päädyin kuitenkin pinkkiin häiden teemavärin mukaisesti. Kuvassa olevista mekoista puuttuu kuitenkin sopivat huivit, pinkkin laitoin samanvärisen pinkin huivin jonka olen joskus teetättänyt kangasliikkeestä ostetusta taftikankaasta.


 




Tässä postauksessa siis hieman vaatetusjuttuja!

-Sari-

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kaunis tuo pinkki ja nätit asusteet lisukkeena! Varmasti tulevissa juhlissa tuo vihreäkin pääsee juhlimaan! Kauniita molemmat...

Sari kirjoitti...

Kiitos Mallu!

Unknown kirjoitti...

Ihanan näköinen kampaus ja näin ollen kaasokin on ollut kaunotar!Ihmettelinkin kun et ole ollut kuulolla, unohdin kokonaan ne häät!Tapaillaan tässä pikapuoliin, miten sulle joku ilta passaa, niin ilmoittele :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis Sari :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaaso oli todella kaunis häissä, kuten myös morsian! :) Terkuin Johanna ;)

Sari kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista! :)