tiistai 21. elokuuta 2012

Pieniä kodin juttuja


Tämänpäiväinen vapaapäivä on kyllä kirjaimellisesti vain oltu ja hengailtu. Mitään järkevää en ole tehnyt, edes leiponut tai muutakaan. Eilen mietin kyllä ihanan omenapiirakan tekoa mutta eipä vaarallista vaikka sitäkään ei tänään syntynyt. Lasten kanssa ulkoiltu ja hieman pihahommia vain tehty. Mutta eipä tuossa pihassakaan ihmeitä vielä ole kun ei pensaatkaan ole vielä oikein kasvanut. Ruohon isäntä on ajanut tänään, se sentään kasvaa jo :D
Laitan teille nyt muutaman kuvan pienistä jutuista sisältä..Tämän naulakon teki anoppi mittojen mukaan pieneen tuulikaappiin ja isäntä maalasi sen ja laittoi villa ilonasta ostamani koukut siihen. Pienen rautapyörän olen nähnyt ystävälläni myös eteisen naulakon päällä. Muistin että minullakin on se jossain kaapin kätköissä olemassa, monta vuotta sitten ostanut mutta en oikein missään pitänyt. Nyt sille löytyi paikka hyllyltä, ja musta sopiva värikin nyt tuonne ylös tasapainottamaan koukkujen mustaa sävyä.


Keittiötölkit ovat vanhoja Riihimäen keittiötölkkejä ja olleet minulla keittiön hyllyllä koristeena, joskus joulun aikana säilytän niissä pipareita yms. Nyt isompaan voisi laittaa vaikka omenoita. Koristelin vain purkin laittamalla pitsiä kierteiden ympärille ja hyvät tuli.

Pokakuvasta ei tullut oikein hyvä kun valojohto loistaa tässä näin tummana, on kylläkin vaaleaa johtoa. Nätti hämärässä kun laittaa palamaan. Viimeksi talvella olen laittanut päälle mutta taas syksyn pimetessä voin ruveta taas pitämään valoja päällä. Tein siis vanhasta pokasta jonka kehykset maalasin ja tuunasin viime syksynä..

Ja vielä yksi kirppariostos tältä päivältä.. Nyt sain tämän pikkupöydän jota olen jo jonkin aikaa katsellut kirppareilta. Eli ei näköjään kannata hätäillä näitten tavaroitten kanssa, ne vain tulevat näköjään jossain vaiheessa kohdalle kun vähiten sitä etsii.. Maalaan valkoiseksi kunhan ehdin/kehtaan/jaksan :) ja siinä on sit näppärä monen paikan pikkupöytä. Ja hintakin oli kohdillaan, maksoin kympin. Ja on kotimainen, suomenlipputarrakin paikallaan. Jes!


Tässäpä tätä postailua tänään, pitäiskös vielä yksi kuva laittaa, nimittäin meidän alakerran heinäseivästikkaat muuttuivat yksi kaunis päivä valkoisiksi :) Harmaatkin on todella kivat mutta nyt ne vain ovat valkoiset :)Mukavaa viikkoa kaikille!

-Sari-

Ei kommentteja: