perjantai 3. elokuuta 2012

Uusi ostos makkariin


Taloomme tuli rakennusvaiheessa melkoisen paljon kattoon upotettavia spottivalaisia. Ja kun valoa on, en ole isommin miettinyt vielä riippuvalaisimia. Eilen sitten kävimme lasten kanssa Kajaanin reissun ja olin jo valmiiksi ajatelllut että ostan lopultakin meidän makkariin lampun. Kodin terrassa kävelin lamppuosastolle ja huomasin heti sen minkä halusin ja kassan kautta ulos :)
Tässä lampussa on jotain pientä luksusta, nuo ihanat roikkuvat prismat jotka ovat niiiiiin minun makuun että! :) Ja hintakin edullinen. Ja itseasiassa näytti paikalleenkin asennettuna juuri siltä mitä kaupassa ajattelin.


Aina ei kuitenkaan lamppuostoksetkaan mene nappiin, allaolevan lampun kuvittelin sopivan meille hyvin mutta eipä niin ollutkaan.. Lampun ostin Kuhmon ompelu ja kangasliike Mansetista. Nätti kyllä todella mutta ei jotensakkaan passaa.. korkeintaan neidin huoneeseen. Eli jos joku tällaista on ajatellut, voisi tiedustella lamppua minulta, ja saisi hieman edullisemmin kuin kaupassa.


Makkari on saanut olla kesän ajan hyvinkin pitsinen ja kenties syksyllä huone kokee hieman muodonmuutosta tummempaan sävyyn. Tunnustaudun jonkin sortin koristetyynyfriikiksi nykyään ja eihän se paha juttu ole, saahan niillä hauskasti ja edullisesti muutosta aikaan. Kuvassa olevat ovat ihan kesäksi ostettuja..




Rakastan myös kauniita pieniä yksityiskohtia, ovenkahvoissa, ikkunoissa yms. Tämän suloisen metallilinnun ostin Rusasen kulmasta ja päädyin laittamaan makkarin ikkunaan.


Edelliseen arvontapostaukseen olen saanut viestejä/kommentteja muutamia ja toivon että vielä joku siihen osallistuu. Joku onnekas saa uuden tuoksun, muistattehan!

Rattoisaa Viikonloppua!

-Sari-


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Lamppu on oikein nätti, tajusin heti mitä tarkoitit kun puhelimessa kerroit siitä! Itse mietin samanlaista aikaisemmin meidän tv-huoneeseen. Sitten tuli kevät ja kesä ja valoja ei tarvinnut enää sytytellä...Mietin asiaa uudelleen tässä syksyn pimeitten iltojen tullessa :)