sunnuntai 19. elokuuta 2012

Verkkokauppaostos


Eilen lauantaina saimme olla mukana ihanissa synttärijuhlissa. Vanhaan varastoon oli rakennettu aivan mahtava juhlapaikka. Ilmakin oli mitä mainioin, mukavan lämmin. Pieni sadekuuro meni ohitse illan aikana mutta ei kestänyt kauan. Illan hämärtyessä oli ihanat kynttilälyhdyt tunnelman luojana sisällä sekä ulkona. Sisälle varastoon oli tehty kattoon ihana viritys, pitkä lankku oli köysillä kiinni roikkumasta katosta ja siinä päällä kynttilälyhdyt. Mahtavat!
Tämä päivä on mennyt juhlahumun jälkeen hieman lepäillessä :) Mistähän syystä? :)

Muutama postailua aiemmin kerroin tehneeni taas verkkokauppaostoksia josta lupailinkin postailla..
Nyt meillä on kirjaimellisesti nostettu munat pöydälle, nimittäin löysin piiiiitkän etsinnän jälkeen sen mistä olen haaveillut mutta mistään en ole löytänyt, nimittäin munakaapin.
Onhan kaupankin hyllyllä munat huoneenlämmössä mutta tähän saakka olen pitänyt niitä aina jääkaapissa. Ei olisi kovin fiksun näköistä pitää kananmunakennoa pöydälläkään, en minä ainakaan tykkäisi. Ja tuleehan leivostaikinoista kuohkeampi kun ei tarttte kylmiä munia taikinaan laittaa.


Tokihan kennoa voisi säilyttää keittiön kuivakaapissa mutta en vain ole tottunu pitämään niitä sielläkään. Tästä kaapista ne saa otettua näppärästi ja näkee heti milloin pitää tuoda munia kaupasta lisää.



Näitä ihania pehmosydämiä tekee eräs tuttavani, sydän on vielä saanut ihanat siivet. Roikkuu vierashuoneen oven kahvassa. Kiva myös lahjaideana, voi ripustella niin moneen paikkaan ilahduttamaan.




6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei! Vähän on nuutunut olo ollut täälläkin. 13 tuntia olimme juhlissa! Mutta mukavaa oli... Nätti on tuo munakaappi, taidan tilata itsellekkin! Hyvä vinkki siivekkäälle sydämelle,kiitos, minulla niitä on ikkunoissa ja verhoissa.

Sari kirjoitti...

Mukavaa oli todellakin ja musiikki oli todella menomusaa :) Näät varmaan useammin isäntäväkeä, niin kiitätkö vielä puolestani heitä!Ja ne sun kynnet oli kyllä upeat :)

Unknown kirjoitti...

Kiitokset välitetään varmasti! Pitääkin tehdä tästä minun kynsimaniasta joskus juttu blogiin. Kuvia olen ottanut niistä näteimmistä. Tosin minulla ei ole mitään muuta osuutta tähän kuin maksaa hyvästä ja taitavasta palvelusta!

Unknown kirjoitti...

Kiva, että lopultakin löysit munakaapin ja vielä noin nätin :) Katsastelin sitä vielä monesta putiikista pohjanmaalla reissutessa, mutten löytänyt mistään.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Sari!

Aivan ylisöpö tuo munakaappi! :) Saako kysyä mistä sen löysit?

-viivi

Sari kirjoitti...

Hei Viivi! Munakaappi on ostettu lumililjan verkkokaupasta :)