keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Keskiviikko illan ajatuksia..


Ilo oli tullut blogipäivitystä tekemään ja huomata kuinka paljon ihmiset ovat katsoneet blogiani vaikka edellinen päivitykseni oli sunnuntaina. Kiitos teille kaikille Ihanaisille, katselukertoja on jo yli 15 000, wow!
Isäntä ja appiukko ahertavat päivittäin ulkorakennuksen kimpussa. Toiseen päähän rakennetaan autotalli, välistä otettiin pois vanha perunakellari sekä ulkokäymälä, johon tilalle tulee varasto/halkoliiteri. Toiseen päähän jää ja entisöidään vanhan ajan tyylin mukaisesti ulkosauna ja vieressä on kesähuone. Minua tietenkin kiinnostaa eniten se saunan entisöinti ja ajatuksissani jo että joskus pääsen kesälauantaina tuhertamaan ja laittamaan saunan lämpiämään, nauttimaan ihanasta puusaunan lämmöstä ja kuvitella olevansa mökillä vaikka on aivan kaupungin keskustassa :) Ja joulusaunaan on myös joskus päästävä..
Voisinkin käydä kameran kanssa ulkosaunalla joku päivä ja ottaa nykyisestä tilasta pari kuvaa..



 
Tämän illan "oma juttu:" Pimeä ilta, vettä sataa kaatamalla, ja minä nautin kävelylenkistä litimärkänä omien ajatusten kanssa.. Tykkäsin!
 
 

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kuulostaa aika mukavalta tuo teidän piharakennuksen projekti! Kun vanhan rakennuksen mahdollisuudet näkee niin saa paljon kivaa aikaan. Laitahan kuvia eri vaiheista!

Sari kirjoitti...

Mukavaahan se on miettiä kaikkea ja omat haastensa vanhan korjaamisessa mutta kun halusin saunan säilyttää.. :)