maanantai 3. syyskuuta 2012

Kodinhoitohuone


Vapaapäivää vietetty normaalisti kotihommiakin tehden. Ajatus päivän postauksesta lähti kun hääräsin kodinhoitohuoneessa pyykkiä lajittelessa. Sitähän se pyykinpesua on lapsiperheen arki. Ja toisaaltaan puhdas pyykki tuoksuu niin ihanalle ja itsellekin tulee hyvä mieli kun huomaa pyykkikaapin korien olevan tyhjiä. Mutta taas toisaalta tänä kesänä ei ole saanut nauttia ihanan raikkaasta pyykistä kovinkaan paljon, koska ulkona on satanut jatkuvasti ja pyykitkään ei ole päässyt kunnolla siellä kuivaksi ilmankosteuden takia. Siispä kuivausrumpua olen kyllä joutunut käyttämään kesälläkin :(

 
Kuvassa näkyvä kurastoppari on hyödyllinen kapistus, siinä voi huuhtaista lasten kumpparit yms.likavaatteet. Kodinhoitohuoneen ovesta me itse kuljemme aina sisälle.
 
 
 
Kuvassa oikealla oleva lasiovi on pesuhuoneeseen ja vasemmalla on tekninen tila. On aika tilava joten sinne saa kaiken ylimääräisen, kengät, rattaat yms.piilotettua :) ja toimii samalla isännän työvaatteiden säilytyshuoneena. Halppishyllykkö on Jyskistä :) Hyllykön alle jää ns.istuinpenkki jossa on kätevä säilyttää kylpypyyhkeitä.
 
Sain tänään muuten ihanan hartia/päänhieronnan mieheni siskolta (parhaalta ystävältäni) ja halusin palkita häntä jotenkin siitä. Mietin taas jotain hyvää ja erilaista iltapalaa, ja päädyttiin lihapiirakkaan. Tätä herkkua en ole ennen tehnyt (tunnustan! :) ) mutta jatkossa tulen varmasti tekemään useammin!
Ja jatkoksi vielä pari pellillistä pitsaa!
Kiitos Marika!
Söimme itsemme aivan pyörryksiin!
 
 
 
-Sari-

1 kommentti:

Marja Leena Kampman kirjoitti...

Kyllä on todellakin pitänyt kuivata pyykit rummussa tänä kesänä. Niin kosteaa ulkona ettei kuistillakaan kuiva mikään. No, onneksi on se rumpu...