lauantai 22. syyskuuta 2012

Terveiset taas VillaLintulasta! :)


Hei vaan kaikille! Turhan pitkä väli on tullut blogipäivitykseeni ja ajattelin tänään asian suhteen kunnostautua ja laittaa hieman ajatuksia tänne.
Meidän pienessä kaupungissamme on tavanomaiset palvelut aivan riittävät mutta kuitenkin välillä tekee mieli käydä katsastelemassa muittenkin pitäjien tarjonta joten lasten kanssa päätimme hurauttaa arkivapaalla naapurikuntaan hieman shoppailemaan sekä ihan vain retkeilemään. Ostoksien teolta en voinut taaskaan mitenkään välttyä :) Mukaani tarttui hieman vaatepuolta sekä tietysti kotiin kaikkea kivaa.Ihanat ja lämpimät kengät! Ja ihan huippumukavat jalassa. On mukavat laittaa jalkaan pikkupakkasilla jopa niin mukavat että täytyi "testata" niitä jo tänään töihin mennessä :)


 
Sisustusliikkeeseen on aivan pakko päästä!!! Mielessä oli jo mennessä että josko taulun löytäisin eteiseen, kolme erilaista oli ja tämä oli ehdottomasti paras! Huom! Kuvassa taulu nököttää vielä seinää vasten lattialla mutta kenties saamme sen lähiaikoina ihan seinällekin asti.
 


 

Ylläoleva kuva on meidän makuuhuoneesta jossa on ikkunan alla pieni apupöytä ja siinä pöytälamppu ja rakkaimpieni kuvia. Blossomin pienen talolyhdyn johon laitetaan tuikku sisälle, ostin myös ja jäin harmittelemaan etten ostanut enempää. Olisi niin ihana pieni vieminen jollekin tai vaikkapa jo jemmaan odottamaan joulua..Mukavaa lauantaita ja palataan huomenna!
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Sari!
Ihanat kengät olet löytänyt ja minullapa on samanlainen taulu, pojan huoneessa tosin. Täällä kova remppakuume ja edennytkin jo niin pitkälle että tapetit jo hankittu, loma vaan kesken loppuu ;)

Kuulumisiin, aurinkoisin syysterkuin Sirpa

Sari kirjoitti...

Sama maku siis tälläkin kertaa :) Olisi mukava päästä teilläkin käymään, josko minä vielä ennen joulua ainakin siellä ajelisin.
Palataan ja yhteyksiin!