sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ulkosauna


Tässä se siis nyt tulee, meidän ulkosaunan esittely. Ulkosauna on rakennettu 1949. Kerroin miehelleni että otan nyt muutaman kuvan saunasta, hän vähän ihmeissään katsoi minua ja sanoi että eihän siellä ole mitään nähtävää, vain törkyä täynnä :)
Mutta se juuri minulla olikin ajatuksena että näytän nämä kuvat nyt ja tulevaisuudessa sitten aivan jotain muuta. Tämä vanha ei ole kaunista, ei todellakaan. Ja tässä riittää työnsarkaa mutta luulen että jossain vaiheessa kuvat kertovat aivan jotain muuta.

Astukaamme siis sisään  VillaLillaLintulaan...

 
 
Sisälle astuttaessa huomaa seinillä pystypaneelit jotka saavat tietenkin uudet todennäköisesti edelleenkin pystypaneelit seiniin.. Pitkulamainen käytävä ja oikealle jää pukuhuone. Saunan jälkeen on kesähuone seuraavana, ja ajatuksissa tietenkin että pukuhuoneesta pääsisi sisäkautta livahtamaan kesähuoneeseen.
 
 
Saunatila kätkee sisäänsä todellakin törkyä mutta tähän asti tämä tila on saanut toimia varastotilana. Saunatila on muuten todella tilava, lauteet ja kiuas jää tässä oikealle ja muuten tilassa on mukavasti tilaa peseytymiselle..
 
 
 
 
Nämä vanhat peiliovet ovat oikeastaan jo hauskannäköisiä kun ovat niin kapeita. Nykyään ei onnistuisi enää mihinkään laittaa näin kapeita ovia, ei menisi rakennustarkastuksista kyllä läpi.
 
 
Tälläinen törkypostailu tähän iltaan. Ja kaikki muuttuu vielä paremmaksi, i hope so!
 
-Sari-
 
 
 

4 kommenttia:

Nina K. kirjoitti...

Varmasti tulee ihana VillaLillaLintula! :) Voin hyvin kuvitella jo nyt!

Jaana kirjoitti...

Voi kun minullakin olisi vastaava...Olen onnellinen puolestasi!

Sari kirjoitti...

Kiitos tytöt!

Mallu kirjoitti...

Ihana tulee, mutta ei tietenkään ilman työtä!