perjantai 5. lokakuuta 2012

Bling blingiä! :)


Tänään vietelty vapaapäivää lasten kanssa kotoillen. Tuttava kävi lapsineen kylässä ja oli ihana nähdä ja lapset saivat leikkiä ja touhuta. Se sai hieman miettimään kuinka nykyään ollaan niin kiireisiä ettei ehditä edes kyläilemään ja vierailemaan toistemme luona. Ennen pikkulikkana muistan kuinka ajoimme viikonlopuksi sukuloimaan 100 km:n päähän, ja me muksut leikimme ja monesti vanhemmat istuivat iltaa ja pelasivat korttia :) Oi niitä aikoja! Eikö tällaista voisi viritellä nykyäänkin?

Kaupungilla lasten kanssa käyty ja teimme yhden ostoksen, tai paremminkin otimme "kotisovitukselle"(kuten meilläpäin yleensä sanotaan),  valaisimen.  Asumme sen verran pienellä paikkakunnalla että liki tunnemme/tiedämme toisemme ja niinpä tällainen onnistuu ilman että ostoksiaan vielä maksaakaan. Kyseessä on siis Virvatuli sarjan riippuva valaisin. Ajattelin tätä yläkertaan menevien portaitten ylle, jossa on vinokatto. Meillä on kyllä ledit laitettu itse portaisiin mutta yläpuoli tuntuu olevan joskus hieman pimeä. Tällainen lamppu kyseessä, mitä mieltä lienette??
Alunperin ajatuksena oli  kuitenkin tällainen samantyyppinen mutta kenties hieman pyöreämpi..

 
Bling blingiä taas teki mieli :)
 


 
 
 
Jos jostain sattuisi tulemaan vastaan jokin toinen vastaava,  muka parempi, tämä olisi myös sopiva lamppu yläkerran vessaan.

Valaisin postailu siis tänä iltana.

Kuitenkin tämän illan kruunaus oli ystävän luona pidetty oriflame -ilta. Tunnelma oli todella ihana ja leppoisa ja illasta jäi todella hyvä mieli!

Mukavaa Viikonloppua!

-Sari-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tutun näköinen valaisin. Meillä tämä kaunistaa alakerran WC:n katossa. Talomme ainut oikea kristallivalaisin. Kävisi hyvin vaikka minne!