torstai 18. lokakuuta 2012

Kotoilua


Syksyinen, sateinen, märkä keli mutta ei anneta sen masentaa. Lasten kanssa tänään vain fiilistelty, pyöräilty, käyty uimahallissa ja oltu vain. Postailen teille tänään muutaman kuvan meiltä kotoa. Siivouspäivä meni jo ja näin ollen meillä on taas niin "kotoista", lelut yms.ovat pitkin ja poikin :) Se on sitä lapsiperheen arkea. Tykkään sienistä todella paljon mutta itse en ole kovinkaan hyvä tunnistamaan sieniä. Eilen sain sitten asiakkaaltani suppilovahveroita ja hänen ohjeellaan tein itselleni oikein makoisaa ruokaa, kiitos vielä kerran sienien toimittajalle! :)


Leivinuunin lämpöä ei voita mikään, hallireissun päätteksi teki mieleni nousta "uuninpankolle" ja ruveta sinne päiväunille mutta tyydyinkin kuitenkin vain ihastelemaan tulta ja juomaan iltapäiväkahvit.

 
 
 
 
Meidän aula on meidän olohuoneemme jonne koko porukka survoudumme usein televisiota katsomaan. Pöydästä tykkään älyttömästi, on ystäväni miehen tekemä, kätevä isäntä hänellä!
 
 
 
Mukavaa loppuviikkoa kaikille!
 Moni taitaakin olla jo lomafiiliksissä, onhan meilläpäin ensi viikolla syysloma. Itse olen kuitenkin töissä ja odottelen ensi kesän kesälomaa :D
 
-Sari-
 
 
 

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kätevän isäntäni tekemä pöytä näyttää oikein hyvältä:) Kiva että on teidän mieleen! Taitaa pian tulla uusi tilauskin...

Sari kirjoitti...

Kyllä vain :) Niin, ja se lipastotilaus olisi tulossa.. Mukavaa lomaa teille!