sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Pöytälampun nopea tuunaus


Hei taas pitkästä aikaa, muutaman päivän tauon jälkeen. Viimeisin päivitykseni on keskiviikkona, ja sen jälkeen ei täällä ole tapahtunut mitään. Olemme olleet mieheni kanssa lomalla, viikonloppu reissussa ihan kaksistaan. Shoppailimme, kävimme syömässä itsemme ähkyyn, nautimme kylpylän tunnelmasta ja yövyimme samaisessa kylpylässä. Voi sanoa että nyt tällä kyllä jaksaa taas pitkälle, taitaapa edellisestä kaksin käydystä reissusta olla vierähtänyt muutama vuosi..

Pieniä ostoksiakin tehtiin, lähinnä pihavalaistukseen liittyviä, vaatteita ja lapsille jotain.. Tykkään kierrellä kodinsisustusliikkeissä ja hemtex on yksi sellainen josta usein tarttuu jotain pientä mukaan, niin tälläkin kertaa.
Olen ostanut ystäväni kirpputoritavaroista pöytälampun ja varjostin on kiva mutta jotain uutta kaipasin siihen.
 
 
Eli lamppuun on vaihdettu "varjostinkehikko" ja kankaan värinkin sai valita mieluisistaan. Päädyin tähän tektillä olevaan valkopohjaiseen. Myös ruudullisia olisi ollut. Hinta ei päätä huimannut, kehikko maksoi 3.90 ja kangas 4.90. Helppo ja nopea tuunaus :)
 
Tässä tulos:
 
 
Mukavaa Alkavaa Viikkoa kaikille!
 
-Sari-
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarttis päästä isompaan kaupunkiin tekemään tuollaisia kivoja ostoksia. Listalla olisi lampunjalkoja ja muuta pientä! Ennen kävin usein Oulussa kun tytär asui siellä. Nyt ei ole tullut koko syksyn aikana käytyä missään. Ihan hermostuttaa moinen toimettomuus!! Ihana lamppu!!

Sari kirjoitti...

Kiitos Mallu!