sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Rentoilua


Pikkujoulut takana päin..

Kuinka voikaan pieni ihminen olla niin onnellinen vietettyään hauskan illan työkavereiden kanssa. Työpäivän päätteeksi lähdimme ajelemaan naapuripitäjään.
Teimme muutaman kilometrin kävelylenkin yhdessä. Kiipesimme vaaran päälle ja sieltä katselimme mahtavia maisemia. Perillä kohteessa nautimme kahvia sekä pientä hiukopalaa. Harmi että siinä vaiheessa ei vielä ollut kamera käytössä. Sieltä tultuamme oli meille jo sauna lämmitettynä ja niinpä menimme koko kööri saunaan. Ja tämä on pakko mainita; pääsimme paljuun lillumaan, huippua! Osa porukasta meni vielä järveen uimaan ja jonkun ehdotettua sitä minulle, aattelin etten voi huonommaksi jäädä, ja niinpä minä vilukissa myös uskaltauduin sinne, hhhhrrrrrrrrrrrrrrrrr!  Aikas mahtava fiilis kun liki 40 asteisesta lämpimästä vedestä menee kylmään järviveteen ja tulee sieltä pois..


Paljusta tuli osalle meistä väkisinkin mieleen bb-talo, naisporukka vaan koolla  ja kauhea naurunrämäkkä kuului varmasti kauas :)
 Illan aikana saimme nauttia myös taivaallisen ihanasta ruuasta, karaoken laulamisesta ja seurustelusta toistemme kanssa. Kiitänkin työnantajia jotka mahdollistivat meille tämän huippukivan illan.
Taas on muistelemista pitkäksi aikaa! :)

-Sari-

P.s., Olen kuin puulla päähän lyöty, blogiani on kurkattu nyt liki 20 000 kertaa, järjettömän ihanaa!

Ei kommentteja: