sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Tilda koruteline


Huomaa blogeissa että tietyt blogiaiheet ovat monilla yhtä aikaa esillä kuten esimerkiksi omppupuut/sadot koska ajankohtakin niille sopiva. Päivällä mietin aihetta tähän päivään ja koska sain ihanan uuden jutun yläkerran vessaan (siitä alempana), ajattelin aiheenkin olevan yläkerran veski painotteinen.
Hetkeä myöhemmin menen lukemaan ystäväni Jaanan `grey house` -blogia (suosittelen!) ja olin ymmälläni, Jaanalla oli sama aihe. Eihän kuitenkaan veskipostailu ole mitenkään nyt ajankohtainen :) Soitin Jaanalle ja kerroin tämän hauskan yhteensattuman. Mietin ensin siirtäväni oman postailun toiselle illalle mutta eihän se siitä mihinkään muutu ja tällä jutulla mennään täälläkin.

Netissä olen nähnyt tilda korutelineitä. Itse kun en ole ompeluhommista kiinnostunut, kysyin ystävältäni Johannalta josko hän tekisi minulle sellaisen. Johannan ollessa kiireinen, oli hän kertonut tämän toiveen äidilleen ja niin minä kävin tämän ihanuuden hakemassa tänään, kiitos Lea! 
Käsiin on laitettu rautalankaa joten jaksaa pitää isommankin erän koruja käsissään. Huomioittehan miten ihanat timanttikorvikset, kaulakoru ja pitsibolero rouvalla on.

 
Ja täältä yläkerran veskistähän rouva paikkansa löysi. Rannekorut ovat näppärästi otettavissa ja esillä. Lattialla oleva matto on itseni trikookuteesta virkkaama ja myytävät käsityöt postauksessa oli näitä samantyyppisiä mutta hienompia jotka olivat äitini tekemiä. Marjapuuron värinen matto on enää myymättä, muut menivät heti. Äitini kyllä tarvittaessa tekee näitä lisääkin.
 
Yksi vakiojuttu veskissä, käsien kuorinta ja käsivoide. Eihän sitä koskaan muista antaa käsille hemmottelua jos tuotteet eivät ole näkysällä. Kuorinta sisältää ihanaa mantelinkuoriraetta ja hierotaan vaan käsiin ja huuhdellaan, ja kädet pehmenevät hetkessä.
 
Tällaisen kakkupalasaippuan olen saanut tuliaisena äidiltäni, ihana hieman erilainen kuin perinteiset palasaippuat.
 
 
Mutta hei, tämän illan tärkein, eli arvonnan voittaja. Suoritin arvonnan taas randomin arvontakoneella ja tiedättekö mitä? Nyt kannatti olla nopea, nimittäin arvonnan voittajaksi tuli....
 
....NRO 1!
 
Eli Riikka on tuotepalkinnon voittaja! Oletko viestillä yhteydessä niin sovimme tuotepalkinnon toimituksesta!  Ja kiitos vielä kaikille jotka otitte osaa arvontaan!
 
Mukavaa alkavaa lokakuun toista viikkoa!
 
-Sari-
 

Ei kommentteja: