tiistai 27. marraskuuta 2012

Kranssit ja söpö ostos :)



Niin pitää kiirettä ettei enää blogiinkaan ehdi vai liekkö illalla väsymystä ettei jaksa koneella istua..
Vaikka päivityksiä ei ole tullut nyt niin usein kuin aiemmin, on ollut mukava huomata että blogini kiinnostaa, päivittäin on ollut katsojia mukavan paljon. Kiitos siitä kuulu teille!
Olen malttamattomana odottanut postista tulossa olevaa pakettia, osan tuotteista sain jo eilen. Tilasin saippuamassaa sekä värejä että tuoksuja. Ajattelin ruveta kokeilemaan saippuoiden valmistusta. Niistä sitten enemmän jahka pääsen niitä kokeilemaan.

Askarrellut olen jonkin verran, ja kesällä kuvattuja piikkilankakransseja voi minulta halutessaan tiedustella, teen myyntiin asti mutta en jaksa lähteä niitä mihinkään myyjäisiin myymään vaan mieluiten teen niitä haluaville ja voi käydä minulta kotoa hakemassa..  Muistattehan kranssin? Tällainen:

 
Sunnuntaina tuli piipahdettua Kuopiossa Ikealla sekä ostoskeskuksessa shoppailukierroksella. Mukaan sieltä tarttui vain pieniä juttuja ja pari joululahjaa. Itsestä söpöin ikean hankinta oli tällainen vanhan aikainen pieni herätyskello joka taisi maksaa 5.90.
 
 

 
Pakkanen on kirinyt liki kymmeneen asteeseen ja maa on saanut pienen lumipeitteen. Toivottavasti pakkanen jatkuukin ja lunta sataa lisää. Viikonloppuna viritellään kotiin jouluisia valokransseja yms.
 
Ihanaa Viikonjatkoa!
 
-Sari-

Ei kommentteja: