keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Talvitunnelmia


Talvi on tullut ja lunta on satanut ihanan paljon! Toivottavasti pysyy!
Yleensä en saa ulkoa kuvia kuin hämärässä tai pimeässä, aamulla töihin lähdettäessä on hämärä ja illalla tullessa jo täysin pimeä. Kuitenkin näin vapaa aamuna salilta tullessa otin kameran ja räpsin muutaman pihakuvan. Tässä siis kuvat:


 
 
 
Viime vuonna tontut kävivät hakemassa lasten joulupukin toivekirjeen kuistilta, osaisikohan tonttu ottaa sen tänä vuonna leikkimökin postilaatikosta?
 
 
 


Tervetuloa joulu

Ette arvaa kuinka joulumielelle tulin eräästä asiasta, nimittäin "erehdyin" tilaaman viikko sitten itselleni kirjan. Kirjan nimi on Tervetuloa Joulu; kolme tunnelmallista kotia.
Kirjan on tehnyt Tiina Laukkanen ja Katja Ravi. Katjan blogia käyn lukemassa säännöllisesti ja sieltä olenkin ottanut muutamia vinkkejä omaan kotiin. Niiiin ihanat kodit heillä!
Kirjan innoittamana tekisi mieli jo kaivella omat joulutavarat esille ja penkoa valmiiksi ne tavarat mitä käytän tänä vuonna. Taidan malttaa vielä mieleni. Perinteisesti 1.adventti on minulle se jolloin kaivan laatikon kaapin kätköistä.
Mukavaa keskiviikkoa!
 
-Sari-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Mukavia kuvia. Täällä myös joulua kovasti odotellaan ja fiilistelen kirjojen parissa joita ison pinos kirjastosta kantanut :) Ja minulla haluttaisi niin hankkia tuo kirja itselle...ehkä sen myös piankkoin teenkin!

Leppoisaa Joulun odotusta sinulle toivottelee Sirpa

Sari kirjoitti...

Moikka vaan Sirpa! Kirja on kyllä kiva, ja sitä voi tutkailla useaan kertaan ja aina löytää jotain uutta tuijotettavaa :) Mukavaa Joulun odotusta sinnekin!