tiistai 6. marraskuuta 2012

Tiistai aamun mietteitä


VillaLintulasta Hyvää Huomenta!

Mietin tässä sellaista että mitähän blogini lukijat haluaisivat yleensä nähdä blogistani?
 Mikä jaksaa kiinnostaa? Olisi kiva saada kommentteja!
 Onko se koti yleensä, tuunaukset vai askarrukset? Tokihan täällä vilahtelee aika ajoin myös leivontaohjeitakin, onko niitä liikaa?
 Jouluaskartelua aloittelen pikkuhiljaa. Askartelutarvikkeita ei vain tahdo kaikkia löytyä meidän pitäjästä. Se hieman viivästyttää ja laskee innostusta :)

Muutama viikko sitten esittelin teille  ompelukoneen jaloista tehdyn pöydän jossa oli raaka versio pöytälevystä, lankusta. Lankku näyttikin jotenkin liian raskaalta ja minun silmää ei miellyttänytkään.. Heivasin sen pihalle ja ostin uuden levyn. Anoppi otti ja pyöristi reunat ja petsasi ja täytyy sanoa että nyt se on sellainen kuin sen haluankin olevan. Kiitos taas anopin!
Tuunaukset ovat tällä hetkellä jäissä, oikeastaan ei ole mitään sellaista jonka haluaisin laittaa. Ja toisaalta ei ole tiloja jossa tuunailla, ei oikein tuolla ulkorakennuksessa kohta enää tarkenekaan ;)Nyt täytyy ruveta hommautumaan töihin.
Reipasta tiistaita kaikille!
-Sari

2 kommenttia:

Lea kirjoitti...

Hei,
Minusta on mukavaa lukea sinun tuunauksistasi ja askarteluista. Myös leivontaohjeet ovat olleet mukavia vinkkejä.
t. Lea

Anonyymi kirjoitti...

Tuunaukset ja askartelut oikein kivoja. Laitahan kivoja joulukorttivinkkejä tulemaan! Leivontaohjeet myös mukavia, vaikka leivonkin harvoin mitään makeaa. Jatka vaan samalla linjalla kuin tähän asti!!