perjantai 2. marraskuuta 2012

Vaatteita


*Moikka vaan!*

Tänään vaihteeksi hieman erilaista postausta, jotain mitä hämmentelen päivät pitkät, nimittäin vaatteita. Muksut olen saanut vaatetettua jo talveen, molemmat saivat uudet Reiman ulkovaatteet. Mutta entäs minä? :)  Taidan ostaa tasaiseen tahtiin milloin mitäkin, ja välillä yli tarpeenkin. Pitäähän meidän piristää välillä itseämme uusilla vaatteilla, joskus juhliin, aika usein :) arkeen ja milloin mihinkin tilanteen tarvitsemaan paikkaan.

Talven pikkujoulukauteen löytyy paljon hopean ja jonkin verran myös kullan kimallusta. Housuissa löytyy edelleen värejä sekä nyt housut myös kiiltävät, näyttäen ikäänkuin nahkalta.
Pari uutta ostosta teille esittelen, paita on ihan arkipaita, housut ovat myös jokapäiväkäyttöön mutta sopisivat mielestäni vaikka pikkujouluihin..

 
Vero Moda paita, 21.95
Only malliston kapealahkeiset housut, 39.95. On ollut ihana huomata kuinka mukavan paljon olette käyneet kurkkimassa blogiani. Kiitos!
Toivotan kaikille oikein mukavaa kekrin aikaa!
 
-Sari-


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Housut näyttää tosi kivalta, varsinkin tuollaisella hoikkeliinilla... Myös paita kiva! Matkan jälkeen on pitänyt vähän pidätellä itseään pois vaatekaupoista, mutta nyt taas polttelisi....