sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pientä tuunausta


Pieniä piiperryksiä sunnuntai-aamuna.
Joskus jää ylimääräiseksi sellaista tavaraa jolle miettii jatkokäyttöä, jonka haluaisi kierrättää. Rakennusvaiheelta meillä jäi yli mm. tapettirullan loppuja. Laitoin varastoon talteen ja ajattelin että käytän ainakin osan korttiaskarteluun. Joskus on vapautunut (toisin sanoa viiniä on juotu :) ) pyöreitä viinipullolaatikoita joita olen laittanut jemmaan ja nyt jälkikäteen harmittelen, osa ehti mennä roskikseenkin. Olen näitä tuunaillut ja ihan kivoja olen saanut aikaiseksi. Monissa blogeissa käytetään nyt tätä paksumpaa kontaktimuovia, d-c fixiä moniin eri tarkoituksiin, mutta minä käytin nyt tapetin jämiä.




Ja tähän hommaan käy vallan hyvin pringles purkit. Kooltaan ovat pienempiä mutta esim.spagetille erittäin hyvä koko. Käy  hyvin myös neulepuikkojen säilytykseen. Pienempiin purkkeihin vai kätkeä vaikka napit ja hakaneulat tms.  Ja tähän on parempi kontaktimuovi ihan senkin takia että on muovipintainen niin lika ei tartu niin helposti kiinni.
Näin säästämme taas luontoa kun kierrätetään!

Tällaista pientä VillaLintulassa tänään vapaapäivänä!

Reipasta Sunnuntaita!

-Sari-







1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisi tehdä uusi purkki puikoille. Entinen meni kyljestä puhki ja kangas putken ympärillä oli aikansa elänyt (=ruma). Tapetti oliskin hyvä vaihtoehto, kiitos vinkistä.