maanantai 14. tammikuuta 2013

Uusi kaappi


Sydän hyppii tällä hetkellä ilosta, nimittäin pelastava enkeli kävi luonani ja selainta vaihtamalla saimme taas kuvia siirrettyä blogiini. Kiitos vaan Tuijalle avusta! Luvassa myöskin muina päivinä päivityksiä, koska niitä pursuaa nyt pienen pääni sisällä johtuen tästä pienestä tauosta.
Ja anteeksi että eilen illalla joutui blogiini keskeneräinen postaus liittyen uuteen kaappiini.
Eli otetaanpa uusiksi:

Uusi vuosi on pyörähtänyt mukavasti käyntiin. Uuden vuoden lupauksia en ole tehnyt koska tiedän itsestäni että rikon ne kuitenkin :) Karkkilakosta puhumattakaan, aika usein suussani on ihanasti sulanut valkosuklaa, nam, nam!
Uuden kaappiostoksen olen tehnyt heti uuden vuoden alkajaisiksi. Muistattehan kesällä tuunatun liinavaatekaapin? Kaapin valmistuttua ja sisälle tuotua sen paikaksi vaan jotenkin jäi olehuoneen tyhjä seinänpätkä. Täyttihän se mukavasti sen tyhjän tilan mutta ei kyllä kaapin fiksuin paikka ollut. Nyt pääsi sit toisaalle, vierashuoneeseen. Ja sekin on muuten jännä juttu, vaikka olemme asuneet talossamme jo puolitoista vuotta, vasta nyt jotkut huonekalut tuntuvat löytävän oman paikkansa. Kyllä siis kannattaa aina tunnustella ja kokeilla missä ne näyttävät/tuntuvat parhaalta.
Mutta siihen uuteen kaappiin..

Kaappi on tehty meille mittojen mukaan ja mikä parasta, kaappi on syvyydeltään vain n.35cm, eli on mukavan kapea. Useimmat markkinoilla olevat kaapit ovat paljon syvempiä tai jos syvyys ok, ei sit pituuden puolesta olisi passannut. Tämän kaapin on meille tehnyt puutöitten harrastaja, ystäväni mies. Tässä siis tulee mun aarre ja kaunokainen:



Upea, eikös vaan? ;)

Mukavaa maanantai-iltaa!

-Sari-


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun on todella ihana kaappi :) Minulla se liinavaatekaappi edelleen hakusessa, tulikin nyt mieleen että josko minäkin sen jossain teettäisin...Tosi nätti tuo neule seuraavassa postauksessa, pitäisipä käydä katsastelemassa kevään värejä liikkeellä.

Terkuin Sirpa

Sari kirjoitti...

Kyllä se kaappi vielä vastaan tulisi jos kerran vanhan kaapin haluat. Mutta etunsa kun teetättää uuden, saa mieleisien mittojen mukaan. Mukavaa loppuviikkoa Sirpa!