lauantai 9. helmikuuta 2013

Vanha pulpetti


Viikonloppuna vain hölläillään ja ollaan, herkutellaan tottakai ja harrastellaan sopivassa suhteessa liikuntaa.

Jo pari-kolme vuotta sitten etsiskelin ja mietin muksuille vanhaa kahden istuttavaa pulpettia silloiseen kotiimme jossa oli vain yksi lastenhuone. Mielestäni niissä on sitä jotain nostalgiaa ja selkänojatkin on niin kivat, sirot. Vastaan ei tullut sellaista ja välillä asian jo unohdinkin. Kuitenkin nyt  taas heräsi ajatus, josko sellainen jostain löytyisi. Mietin toki sitäkin että minkä aikaa kohta 6-vee tyttäreni sopii siinä edes puuhastelemaan mutta poika ainakin..
Kokeilumielessä laitoin nettiin ilmoituksen: Halutaan ostaa vanha kahden istuttava pulpetti. Pari päivää ilmoituksesta sain puhelun ja tarjottiin pulpettia kohtuuhintaan. Silloin ajattelin, että nyt tai ei koskaan, jos vielä mietin muutaman vuoden ei lapsemme sitä enää tarvitsekaan jolloin eivät enää mahdukaan siihen. Ja onhan se jollain tapaa sisustuselementtinä tottakai :) Ja kun aika tulee jolloin ei enää tarvita, luulen että ottajia tälle pulpetille löytyisi mutta on eri asia raaskinko tästä koskaan luopua :) Todennäköisesti jätän vielä jemmaan odottamaan lastenlapsia ( Hui kamala, olenko jo niin vanha että mummoutta ajattelen :D)



Tähän aikaan vuodesta on  yksi ongelma,  ei ole lämmintä verstasta jossa voisi aloittaa projektin. Isäntä kuitenkin keksi laittaa lämpöpuhaltimen autotalliin joten pulpetti on jo työn alla ja hiomakone laulaa! Projekti jatkuu huomenna, teemme duunia siellä kahdessa vuorossa, kun toista kyllästyttää, toinen jatkaa. Näin meillä vaikka projekti minun onkin!

Nautitaan viikonlopusta ja toivotaan auringonkin meille näyttäytyvän!

-Sari-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samanlainen "hiontastudio" on meilläkin. Hioja vaan vähemmän kiinnostunut asiasta. Pitänee itse koppeutua. Minkä väriseksi maalaat?

Anonyymi kirjoitti...

hei. mistä sait tuon ihanuuden,,ei siellä sattuis olemaan toista? itse olen haeskellut tuommoista pulpettia jo kauan.

Sari kirjoitti...

Todennäköisesti pulpetista tulee valkoinen, harkinnassa ainakin. Ei ollut toista, vain tämä yksi hyväkuntoinen kaunokainen :)

Unknown kirjoitti...

Hei. Ajattelin kysyä teiltä nikkareilta että missä hinnoissa nämä vanhat koulupöydät menevät? Meiltä löytyis vanha 2 istuttava koulupulpetti, joka on alkuperäis kunnossa. Ei halkeemia, eikä maalattu. Eikä irrotettavia tuoleja. Vähän on kannet saaneet hiomapaperia. Poika kasvoi ylilaitojen ja haluamme löytää kodin jossa arvostetaan, käytetään ja opetetaan vanhoja koulu tapoja. Ps pöydän mukana tulee opintaika. Monen monta stipendiä on tullu pöydän mukana, monessa sukupolvessa.