perjantai 8. helmikuuta 2013

Vapaalla


Kaunis pilvinen talvipäivä. Olisin toivonut tietenkin jo auringonpaistetta vapaapäivään mutta vielä niistä keritään nauttimaan myöhemminkin. Sunnuntaina vietetään laskiaissunnuntaita. Me lasten kanssa otettiin varaslähtö siihen ja pyyhällettiin aamulla liukujaisiin peikkovuorelle, mäkeen jossa muistan itsekin paljon pikkulikkana käyneen. Siellä hurahti reilu parituntinen.
Jo eilen päätin että nautimme välipalana kunnon laskiaispullat. Kiireisenä ja laiskana ihmisenä menin nyt sieltä mistä aita on matalin, kävelin siis ässään, ostin raakapakastepullat ja paistoin ja täytin. Käyhän se joskus näinkin. Ja hyvältä maistuu!


Nyt täytyy ruveta kotihommien kimppuun ja illalla vielä yhden lempparini pariin, kahvakuulaan. Aivan ihana,tehokas liikuntajuttu, i like!

P.s. Löysin muuten sen kahden istuttavan pulpetin muksujen huoneeseen, muistatteko kun olen täälläkin sitä toitottanut, haluatte varmaan sen nähdä?
Taas kävi hyvä tuuri! :D
No mutta, kamerasta loppui just akku, joten huomiseen siis...

Tsau!

-Sari

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Odottelen huomenna kylään meitä "käsityön iloisia leidejä" ja minä myös ostin samoja valmiita pullia tarjoiltavaksi huomiseen kahvipöytään ja presis samoilla täytteillä :) Olisin toivonut myös sinua vieraaksi, mutta tavataan toiste♥Kiva, että sait pulpetin muksuillesi. Minulla oli sellainen pulpetti aikoinaan lapsosilla, mutta kun he eivät enää mahtuneet se löysi uuden kodin eräästä toisesta osoitteesta:)

Sari kirjoitti...

Tavataan Jaana toiste! Jospas joskus pääsisin mukaan. :) Mukavaa Viikonloppua!