lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kodin saaneet/Kotia vailla :)


Aivan täydellinen päivä tänään ulkoiluun, aurinkokin paistoi ja viimakaan ei enää ollut pureva.
Viime aikoina olen pienenä puuhasteluna vapaa-aikana tehnyt pari ikkunanpokaa jotka ovat jo päässeet uusiin koteihinsa. Laitan näistä ikkunanpokista nyt tänne kuitenkin kuvat. Varmasti ovat kivan näköisiä kodissa jossa nämä nyt koristavat jotain seinää tai lipaston päällistä.




Tämä blogipäivitys meni nyt hieman kaupalliseksi mutta menköön :D
Läheinen perheenjäseneni tekee ihania pehmeitä "löpsyköitä"(kuten me puhutaan) mattoja trikookuteista. Ei siis tiukkaan virkattua painavaa, vaan ihanan pehmeitä virkattuja mattoja. Meillä kaikilla näitä jo on ja nyt on hieman tullut ylituotantoa näitten suhteen joten menee myyntiin. Jos jotakuta kiinnostaa voi olla minuun yhteyksissä, joko puhelimitse jos puhelinnumero tiedossa tai ihan sähköpostilla: sariheikk@luukku.com

vaaleanruskea, halkaisija n.90, hinta 35€. Näitä on kaksi samanlaista valmiina.

Luonnonvalkoinen, halkaisija n.85, hinta 35€




Ja viimeisenä mutta ei vähäisempänä, esim.vessaan sopiva pienenmpi matto, jonka halkaisija n.65, hinta tällä 20€. Kaksi viimeisintä tuli hassusti pystypäin vaikka kuvattu vaakaan mutta eiköhän näistä kuitenkin mallin näe.

-Mukavaa huomista palmusunnuntaita!-

-Sari-

Ps. Ilokseni sain huomata saaneeni pari uutta lukijaa blogiini, kiitos. Ja kiitos kaikille muillekin jotka jaksavat seurata blogini juttuja.

Ei kommentteja: