torstai 28. maaliskuuta 2013

Shopping!


Hurautin aamulla naapurikaupunkiin ihan toimistoasioille mutta siinä sivussa piipahdin tietenkin muutamaan kauppaan. Isompiin marketteihin en viitsinyt edes mennä, koska arvasin sen iltapäiväruuhkan kun kaikki tekevät pääsiäisen pyhiksi ruokaostoksiaan hullun lailla. Mitään tiettyä ajatusta ostettavista ei tullut mieleeni mutta kierreltyäni huomasinkin tarvitsevani jotain :) Pentikille oli tullut paljon kevätuutuuksia ja juurikin niitä pastellisävyjä joista tykkään valtavasti. Loppujen lopuksi käsipuolessani roikkui vaan pari pussia, onneksi!


Tämän ihastuttava vohvelikankainen torkkupeite löytyi pentikin pussista. Ja niin sopiva värikin meille. Aiemmin olen hipistellyt tätä samaista peitettä ystävältäni.Teema sarjan valkoiset astiat ovat meillä arkikäytössä muumimukien lisäksi. Tänään sarja täydentyi tällä pienellä 2 dl:n kannulla.


Ja kurkkaus vielä meidän astiakaappiin...
Pentik Vanilja -sarja on ollut heikkouteni. Ennen meillä oli Omena-sarjaa mutta sarjan loputtua sain miltei kaikki sarjan osan eteenpäin ja ikäänkuin salakavalasti sain sen vaihdettua tähän :) Vielä löytyy muutama pinottava muki omppua, jos joku kerää/haluaa täydennystä, voi niitä minulta saada suht edullisesti.


Toinen musta pussi yläkuvassa.. Siinä ei oikeastaan mitään ihmeellistä, vaan  kengät ja pinkit sellaiset.....

Toivottavasti huominen pitkäperjantai olisi oikein piiiiiiiiiiiiiii-iiiiitkä! :)

Tsau!

-Sari-Ei kommentteja: