maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tuolin kunnostus


Kerroin löytäneeni/ostaneeni tuolin taannoin kirpputorilta. Ajatuksena kunnostaa sitten joskus.. Mutta tiedättekö mitä? Hommahan karkaa lapasesta, nimittäin nälkä kasvaa syödessä ja eihän sitä malta olla tuunaamatta jos jokin nurkissa pyörii.  Aluksi hioin pintaa, puhdistin  ja laitoin pohjamaalin. Sen jälkeen tuli maalikerroksia kolme, jolloin peitti alunperin tummanruskean sävyn kunnolla. Halusin tuoliin kuitenkin hieman vanhahtavan pinnan, joten hioin reunoja sieltä täältä.

Tässä vielä tuolin vaiheita alusta asti:



Maalaamossa :)


Kankaan kiinnitys nitojalla
Entinen pehmuste oli mennyt niin littanaksi että laitoin tilalle uuden muhkeamman pehmusteen. Kankaan laitto muuten sujui ongelmitta, mutta kulmat aiheutti hieman harmaita hiuksia että sain ne mieleisekseni mutta onnistuin, lopultakin! Monta kertaa kyllä sain harjoitella :)
Kankaan reunaan tulee vielä tietenkin koristenauha kulkemaan ympäriinsä mutta valitettavasti kankaaseen sopivaa väriä ei löytynyt täältä Kuhmosta. Älkää siis välittäkö tuolin reunan huonoa ulkonäköä tässä vaiheessa

Tässä tulos:





Ps. Taka-alalla olevaa ikkunanpokaa löytyy vielä toinen identtinen kaapista, joka on myytävänä. Jos jotakuta kiinnostaa, olkoon yhteydessä :)
-MYYTY!-

Mukavaa aurinkoista maanantaita!

-Sari-

Ei kommentteja: