keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Värikästä


Postaus liittyy taas asusteisiin, mutta ei kai näitä postauksia ole liikaa? 
Arkilaukkuna suosin usein konjakinväristä, perustilavaa pieces- laukkua. Joskus taas vaihdan sen mustaan, tai kesäisin olkapäillä roikkuu vaalea tai valkoinen laukku.  Tänä keväänä laukkujenkin värit ovat ihania ja värikkäitä, ja mä taas sorruin :) Aikani laukkua katselin ja hipistelin, en mä tuota tarvitse -periaatteella mutta lopulta oli annettava periksi ja napattava se mukaan kevätlaukuksi. Mun työpaikka on vaarallinen! :D Mikä ihana piristys kun olkapäällä roikkuu uusi laukku!



Laukku on kuvattu roikkumassa meidän tuulikaapissa. Talon suunnitteluvaiheessa päädyttiin tekemään tämä tuulikaappi vaikka nykyajan taloihin ei näitä taideta enää tehdäkään vaan usein astutaan suoraan eteiseen.. Kuitenkin tässä pienessä tilassa on kaikki tarpeellinen, naulakkotilaa sekä istuinpenkki kenkien laittoa varten. Ja kenkäpareja ollessa enemmälti, jäävät kuitenkin piiloon tähän pieneen kaappiin, pois silmien edestä, kunhan vaan oven nykäisee kiinni perässään :)

Tulin  äsken vyöhyketerapeuttisesta jalkahoidosta. Hoitaja kertoi että useimmat nukahtavat tähän rentouttavaan hoitoon. Sinnittelin hereillä mutta täytyy sanoa että jossain horrostilassa kuitenkin olin. Voin kyllä suositella tätä hoitoa kaikille, vaikka ihan kokeilumielessä, nukahtaako vai ei? 

Mukavaa keskiviikkoa!

-Sari-

Ei kommentteja: