sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kyllästyminen


Sateinen ja harmaa on ilma tänään sunnuntaina. mutta kiva juttu on että lumet näyttävän vähenevän mukavaa vauhtia.
Hieman kyllästyttää!. Nyt ehkä joku miettii että no niin, blogiin on kyllästytty mutta EI :) Minut on tällä viikolla pitänyt kiireisenä muut asiat. Toki olen huomannut että monet tuttavani lukevat juttujani täältä blogista joten minulle ei enää soitella niin usein ja kysellä kuulumisia. Olenkin ajatellut että enemmän onkin pääpaino muualla kuin minun päivän tekemisissä, eli jatketaan mutta henkilökohtaista puolta en niinkään kerro. Joten vinkkinä ystävät: Saa soitella :) Ja blogin luonnehan olikin alunperin: sisustusta, askartelua, kaikkea kotiin liittyvää.
Kyllästyminen on tapahtunut nimenomaan sisustuspuolella eli meidän vierashuoneessa. Alun perin en löytänyt sopivaa tapettia tilaan tai en vain enää jaksanut pohtia sillä hetkellä materiaalivalintoja joten maalasimme sen vain valkoiseksi. Nyt keväällä taas sisustusinto kasvaa, yllätys yllätys! :) Nyt päätin kaivella sen sopivan tapetin jostain ja aikani katseltua löysin mukavan tapetin. Tapetti on nyt tilauksessa ja ensi viikon loppupuolella sen saan ja sitten vaan hommiin! Vielä en kerro asiasta tämän enempää, myöhemmin kun huone on valmis..
Huone on toiminut tällä hetkellä vain vierashuoneena tai minun askarteluhuoneena joten tavarat ovat monesti hujan hajan. Haluan julkaista kuvat huoneesta vasta kun olemme saaneet sen valmiiksi ja silloin näette ennen/jälkeen kuvat.
Muutama kuva tähän harmaaseen sunnuntaihin..

Näitä tyynyjä saa edullisesti makasiinistä




Viimeisin tekeleeni on tämä poka joka ei ollut ihan yksinkertaisin tehdä. Ensinnäkään pokassa ei ollut lasia, joten isäntä leikkasi toisesta isommasta lasista tähän sopivan lasin ja laittoi sen kiinni rimalla sekä silikonilla.


Jokainen asia taitaa kyllästyttää :) Meidän makkarissa on ollut seinällä tämä teksti. Olen kuvan ottanut vinottain joten teksti näyttää hassulta ja on kyllä seinällä prikulleen suorassa. Nyt tämä saa lähteä! Nämähän on sellaisia tarroja joita et voi käyttää uudelleen mutta eihän näitten hintakaan ollut päätä huimaava, tämäkin taisi olla n.15-20€. Aikansa kutakin!

Mukavaa sunnuntaipäivää!

-Sari-

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Valon lisääntymisen myötä tulee katseltua kotia "eri silmin", samaa mietintää minullakin, tekisi mieli siirrellä huonekaluja paikasta toiseen ym. Tosi kiva tuo uusi tyyny!