perjantai 14. kesäkuuta 2013

Löytö!


Jotkut  tuttavani jo tietävätkin että  löysin taas jonkun aarteen. Tällaisestä olen joskus haaveillut ja ajatellut sen  tulevan vastaan jos niikseen on. Alkuviikosta selailin tori.fi -sivustolla ja siellähän se odotti ostajaa.. Soittelin asian tiimoilta ja kaupat lyötiin heti samantien lukkoon. Toimituskin saatiin sovittua hyvin vaikka eri paikkakunnalla olikin, onneksi sentään Kainuussa.  Alun alkaen tämä on kuulema ollut täällä Kuhmossa, täältä matkannut Ristijärvelle ja nyt se on taas omalla lähtöpaikkakunnallaan :) Ikää tällä on 70 vuotta ja ikäisekseen hyvässä kunnossa. Mikähän tuo nyt mahtaa olla, joku varmasti ajattelee??

Veikkauksia??

Noh, täytyyhän se "löytö" nyt paljastaa..
Kovin on retron värinen.



On vanha KIRNU joka on jossain vaiheessa valitettavasti menty maalaamaan punaiseksi. Nyt siis edessä on maalin poisto ja uuden maalin laitto tilalle. Sisustuselementtihän tämä tulee olemaan. Tarkkaa paikkaa en tiedä mutta ehkä mielessäni kuvittelin siihen jonkun kukkasen tms..



Tänä iltana vietimme meillä iltaa naisporukalla tehden jalkahoitoja ja samalla hieman uutta "opiskellen". Kiitos kaikille mukana olleille.
Koko päivän on ollut epävakainen ja sateinen ilma. Joskus kuitenkin tällaisetkin vapaapäivät on ihan tervetulleita, jolloin voi tehdä sisähommia ja leipoa. Pakastinta siis täytetty hellepäiviä ajatellen, jolloin on kuuma ja ei jaksa työhellä köökin puolella.

Mukavaa viikonloppua!

-Sari-

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Tuo kirnu on sitten ihana, paitsi että pilattu täysin tolla värillä. No, ei huolta. Ei kauaa kun kirnu on mitä kaunein. Ystävällä on eteisessä sateenvarjoja ka kenkälusikkaa varten

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin oli tällainen ensimmäisessä kodissa sateenvarjotelineenä. Minne lie tipahtanut matkan varrella, en edes tollo muista. Nyt kyllä olisi muutakin käyttöä. Siinä oli se keppi ja pyöryläkin (?) paikoillaan. Argh! Mutta sulla on nyt ja varmasti tästä kuoriutuu kaunotar!