maanantai 15. heinäkuuta 2013

Heinäkuun 15.päivä


 Heinäkuun puolessa välissä ollaan jo. Toivotaan että vielä on kesää jäljellä, onhan minulla vielä lomakin pitämättä.. Tämä aamu on alkanut harmaana ja pilvisenä, todennäköisesti saamme vielä sadetta tänään.

Tuunausjuttuja olen esitellyt nyt aika usein ja ehkä jollakin jo pursuaa ne korvista ulos :)  Mutta kerta vielä kiellon päälle! Ulkoasuntomme edistyy ja saunan lattiaakin päästään piakkoin valamaan. Muistatteko viime kesän blogitekstin villalillalintulasta. Siinä silloin kuvattuna oli vanhoja peiliovia. Kovin olivat menneet harmaaksi ja nuhjuiseksi vuosikymmenten saatossa. Nämä olivat käsittelyssäni viikonlopun aikana ja ovat kyllä nyt muuttuneet..

Lähtötilanne hionnan jälkeen.

Liki valmiit ovet
Oma kaivo, paras kaivo. Kaivosta otan kuivana aikana kukille kasteluvedet.

Mukavaa heinäkuun viikkoa!

-Sari-

4 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Tiedätkö Sari että VillaLintulassa piipahtaminen on aina yhtä jännää touhua.. Jännittää... odottaa... onko uutta... JIPPII.. tällä kertaa oli... Niin paljon kaunista käsissäsi ollutta.. tuo kuulosti oudolta mutta suomenkieleni ei nyt maailman paras. Toivottavasti ymmärrät. Kiitos että jaat meille toisille silmän iloa... hmm... ja kutkua sormiin

Sari kirjoitti...

Kiitos Taina ihanasta kommentistasi, sydäntä lämmitti! Suomen kielesi on oikein hyvin luettavissa. Mukavaa viikkoa!

Jaana Sandström kirjoitti...

Ovet ovat kuin uusia♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat ja niin kauniit ovet :) Mukavaa viikonloppua sinulle & perheellesi! Terkuin Sirpa