torstai 1. elokuuta 2013

Lomalla!


Ken blogiani käy kurkkailemassa säännöllisesti on varmasti miettinyt mitä minulle on  tapahtunut koska päivitystä ei ole tullut viikkoon. Onhan toki viikko pitkä aika ilman päivitystä, ja minulle tämä oli ensimmäinen blogini aloitettua. Toki kesällä on tähän oma osuutensa sekä  myös sillä että olen ensimmäistä viikkoa lomalla.

Ensimmäisenä lomapäivänä tartuin perinteisesti toimeen ja pesin talon matot. Tämä tapahtuu minulla vuosittain niin että mieheni tekee pihalle puulaariin ja siihen levitetään puhdas muovi ja lämmintä vettä jotta matot ovat upoksissa. Pesuaineena käytän aina swipen pesuainetta ja kirkastetta. Tämä on mielestäni paras pesuaine. Annetaan liota ja lopuksi nostan maton vuorotellen mattotelineelle ja painepesurilla suoritan huuhtomisen. Näin meillä!

Maalaushommiakin on taas suoritettu. Pihasaunan valmistus alkaa olla voiton puolella. Ajattelinkin että seuraavaksi esittelen teille jo valmiin saunan mutta taidan vielä seuraavaksi vilauttaa teille muutaman kuvan jo tehdyn työn tuloksista. Siitä siis enemmän tulevassa postauksessa..



Aurinkoista viikkoa!

-Sari-

Ei kommentteja: