sunnuntai 4. elokuuta 2013

Tuolivanhus


Lomasäät vaan jatkuvat erittäin lämpiminä ja järvivesikin on taas yli +20c. Viikonloppuun on mahtunut paljon mukavaa, nautittu mökkeilystä, tavattu sukulaisia, hieman marjastettu ja tietenkin paljon uida polskittu.

Vanhassa talossa oli nurkassa hylättynä vanha tuoli. En nakannut sitä silloin kaatopaikkakuormaan ja laitoin säilöön. Pari viikkoa sitten otin sen säilöstä ulos katsellakseni voiko siitä tehdä enää mitään. Tuolivanhus on alkuperäiseltä väriltään vihreä ja aikojen saatossa oli maalattu kötöstellä  valkoiseksi. Vanhaa kunniottaakseni halusin palauttaa tähän alkuperäisen värin. Pieni värilastu entisestä väristä mukaan ja värisilmäään. Siellä värikone ei kuitenkaan täysin tunnistanut värikoodia ja tutkimme yhdessä värin joka oli liki samanväristä.
Ensin taas hiontaa ja puhdistusta, sitten ensimmäinen kertuus maalia. Ja väri näytti juuri siltä kuin sen ajattelinkin näyttävän.
Itsestä ei täällä blogissa ole muuta kuvaa kuin profiilikuva, ja yleensä olen kartellut laittamastakaan omaa pärstäkuvaa. Teen nyt poikkeuksen ja laitan isännän ottaman kuvan. Huomioittehan ettette järkyty, kuva otettu mökillä ja ihanpa ilman mitään laittautumista :)

Tuoli päätynee lopulta kesähuonetta koristamaan. Eiköhän se jossain vaiheessa kuvissa pilkistele.
Aamulla lähdetään kesälomareissulle. Hyvät yöt kaikille!
Ja palataan taas!

-Sari-

1 kommentti:

Jaana Sandström kirjoitti...

Tiedän, että yhtä tuolista tulee yhtä nätti kuin sen tuunaajasta. Tulen tässä syksyn aikana tarkistamaan :) Oikein mukavaa lomareissua!