tiistai 24. syyskuuta 2013

Pienen pöydän tuunaus


Askeleeni ovat menneet lähiaikoina ja viimeisen viikon aikana usein autotalliin. Se onkin taas lempparipaikkani  talon jälkeen. Ilmat ulkona ovat viilentyneet ja tämäkin puuha täytyi siirtää taas talven ajaksi sisätiloihin. Arvannettekin jo että tuunauksesta on taas kysymys. Poikani 4v. alkaa olla jo pikkuhiljaa kasvamassa ulos omassa huoneessaan olevasta lasten pikkupöytä+tuolit setistä. Taisi itsekin mainita eräs päivä niitten olevan "ihan vauvojen juttuja".
Kiertelin aiemmin huonekaluliikkeitä katsoen josko silmiini sattuisi joku siro simppeli pöytä. Toiset olivat liian isoja ja toiset ei muuten vaan miellyttäneet. Unohdinkin jo koko asian välillä. Tulin taas sen huomaamaan että kun ei pidä kiirettä ja osta kunhan jotain sinnepäin, se tulee vastaan juuri silloin kun vähiten sitä odottaa.
Muutama viikko takaperin satuin taas piipahtamaan Tori.fi:ssä ja Kainuun alueella. Saman päivän aikana oli tullut tämä pikkupöytä sinne myyntiin.


Olin myyjään liki samantien yhteyksissä ja sain tämän pöydän siten itselleni.
Hieman kolhuja ja ylimääräinen ruma naulakkokoukku jälkikäteen laitettu. Pöytähän on mäntyä joten oksankohdat olivat hieman kellastuneet. Ei muuta vikaa ja helppo saada uutta ilmettä.  Irroittelin irtoavat osat ja sitten hiontaa ja maalia. Mainittakoon vielä lempparituunausmaalina joka on Tikkurilan Helmi -kalustemaali. Tulee siisti ja hyvä tulos.


Ylemmässä kuvassa puuttuu vielä yksi maalikerros. Pronssin värisestä vetimestä en tykännyt lainkaan ja tilalle laitoin Ikealta edullisesti ostamani Hemnes kaapistojen (joita meilläkin on) tyylisen vetimen.Pöydässä on kätevä vetolaatikko jonne taisi heti sujahtaa pikkuautot :)
Poitsu itsekin oli todella tyytyväinen kun hänellä on nyt isompien pöytä ja entinen joutaa jollekin vauvalle.

Kolea ilma ja kova tuuli ei houkuttele kyllä ulos ollenkaan, taidan pysyä ihan sisätiloissa.

Mukavaa viikkoa!

-Sari-

Ei kommentteja: