sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Vaatteista askarruksiin
Heinäseivästikkaat on jo nähty, heinäseivästauluja tehty sekä nyt vielä peilin vuoro.
Ulkosaunan pukuhuone kaipasi peiliä ja kuten tiedättekin, en halunnut sinne mitään hienoa, modernia peiliä missään herran rakkaudessa. Vanhahtavaahan se olla pitää. Vanhasta peilistä kehykset pois ja leikkasimme peilin paikkaan sopivaksi. Seipäästä jiiriin sahatut seivänpuolikkaat ja ruuveilla nurkista kiinni. 
Peili valmis ja hyvä tuli. Olen toki nähnyt näitä peilejä valmiina jo useissa paikoissa pitemmän ajan. Mittatilaustyönä näitä saa myös :D


Naisporukalla kokoonnumme kerran kuukaudessa/parissa tekemään käsitöitä ja höpöttelemään. Samalla jaamme omia ideoitamme eteenpäin ja toisinaan teemme tilauksia toisiltamme. Viime tapaamisellamme tilasin ahkeralta tilda tekijältä koristetildan jonka sain tällä viikolla. Ystäväni tilasi myös ja hän on tummahiuksinen. Hän sai tumman tildan ja minä blondina vaalean. Ihan on kyllä näköisiämme :)

.
Mekkokankaan valitsimme kumpikin mieleisimmän ja tässä on kangasväritys sitten ihan minun värinen.

Nautitaan sunnuntain vapaapäivästä! 

-Sari-

2 kommenttia:

Jaana Sandström kirjoitti...

Upea peili ja tilda-enkeli on oikea kaunotar:)Onni on omistaa teitä kädentaitoisia ystäviä♥

Marja Leena Kampman kirjoitti...

Kiva on peili, juuri sopiva tuohon tilaan. Meitä käsillä tekijöitä yhdistää tekemisen ilo. Kiva kun tehdään kaikki eri juttuja. Sinunkin tekemisiä löytyy meiltä monta! Kiva on kun omatekemät ilahduttaa muitakin! Yes!