lauantai 16. marraskuuta 2013

Joulukorttiaskartelua

Lasten mentyä iltaisin nukkumaan olen ruvennut askartelemaan joulukortteja. Useissa joululehdissä on ollut useita kivoja malleja tehtynä ja siinä tulikin valinnan vaikeus millainen malli olisi tänä vuonna.
Kävin askarteluliikkeessä tekemässä kierroksen ja sieltä sain idean että teen hieman vanhahtavia, enkeliaiheisia kortteja tänä vuonna. Poikkeaa täysin aiemmista tehdyistä korteista. Lasten kanssa teemme vielä lasten omat suunnittelemat kortit.

Muistan vuosien saatossa tehneeni monenmoisia kortteja ja muutamana viime vuotena olemme lähimmille laittaneet lapsista kuvan tonttuaiheineen. Joskus tosi kauan sitten kun ristipistotyöt olivat muotia, tein myös sellaisia ja ne ovatkin olleet se aikaa vievin korttimalli. Loppukesästä taisin silloin aloittaa jo askarteluhommat :)

Tarvikkeet joita ostin tekemiini kortteihin:

-Ruskeat korttipohjat
-Erivärisiä taustapapereita
-Enkeliaiheiset kuvat
-Hopeiset tekstitarrat
-Pitsiä
-Pieniä "timantteja"






 Myös eri urheiluseurat myyvät tänä vuonna kauniita kortteja joten osa tuttavistani tulee saamaan myös sellaiset valmiit kortit.

Askarteluintoa kaikille! ;)

-Sari-

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voi miten kauniita! Minä laiskuri tilasin tänä vuonna kortit. Tosin nekin on minusta oikein kivat ja vähän erilaiset. Ja tuotto menee hyväntekeväisyyteen.