tiistai 21. tammikuuta 2014

Kilometrejä

Ah ihanuutta kun on saanut olla neljän päivän minilomalla. Päätimme aiemmin ystäväni kanssa että shoppailupäivää vietämme tällä minilomalla. Lauantai-aamuna anivarhain auton keula kohti Kuopiota ja siellä Matkus ostoskeskusta. Päivä kului erittäin huvassa ja oli ihana kun ei ollut kiire mihinkään ja ajan kanssa ei tarvinnut juosta kilpaa. Noh, mukava päivä ja kun oltiin kotipihassa takaisin, oli meidän shoppailureissu kestänyt 14 tuntia. Eikä tehnyt tiukkaakaan kuluttaa tuo aika :)
Noh, mitä sitten tuliaisina? Isompia ostoksia ei ollut minulla ostoslistalla, isoin oli tyttären huoneen hyllykkö.
Tyttären huoneessa on muuten kaikki tarvittava mutta ongelma on lähinnä ollut satukirjojen ja muiden lehtien säilyttäminen sekä nukkekodin paikka. Sitä on säilytetty milloin missäkin nurkassa lattialla.
Ystävälleni puhuin jo asiasta että hänen isäntänsä tekisi minulle omien piirustusteni mukaisen pienen hyllykön mutta nyt tämä expedit saa ajaa asiansa jonkin aikaa.



Sunnuntain ratoksi ajelimme toisen ystävän kanssa 60 km Suomen ja Venäjän rajalle, siitä Kostamukseen ja siellä kauneushoitolaan. Sieltä lähtiessä oli molemmilla upeat uudet kynnet. Hemmottelua siis!
Kierrettyämme ostoskeskuksen tein kivan löydön ulkosaunalle ajatellen koristeeksi naulakkoon mutta tiedäppä vaikka tulisi käyttöäkin kun niitä kaksi ostin.


Hauska ja halpa huopasaunahattu.

Pakkaspäiviä on ollut ja maisemat olleet mitä kauneimmat, olisi pitänyt enemmänkin kuvailla talvimaisemia.


Moi moi!

-Sari-

Ei kommentteja: