lauantai 1. helmikuuta 2014

Aarteeni mun!


Jokunen viikko sitten laitoin kuvan vanhasta lipastosta jonka paikka on kesähuoneessa ja joka oli menossa tuunaukseen. Nyt kaappi on valmistunut, ei kylläkään vauhdilla vaan silloin tällöin jotain nurkkaa kyhätessä. Keskelle laatikoihin sai jäädä vanhat vetimet, spreijasin mustaksi koska en tykännyt kullanvärisestä.  Poikani halusi kaapin huoneeseensa ja siitähän ajatus sitten lähti että laitetaan kaappi legojen säilytys kaapiksi.


Sivuilla olevat kaapit liukuvat keskelle. Toisessa kaapissa säilytetään pikkulegoja laatikossa sekä toisessa duplolegoja. Nyt pysyvät ehkä hieman paremmin järjestyksessä. Kesäksi ehkä kuitenkin hiilaan tämän jo sinne kesähuoneeseen.

Toiseen AARTEESEEN ihan isoilla kirjaimilla :)
Olen ihastellut mummolassani olevaa vanhaa siroa ja kaunista astiakaappia ja miettinyt että joskus minäkin sellaisen hankin. Naapuripitäjässä käydessäni sellainen suorastaan tupsahti eteeni. Kaappi on erittäin siro ja korkeuttakin n.150cm joten tämän kanssa matkustin takaisin kotiin, mahtui nimittäin farmarin konttiin käännettyäni takapenkit.


Paljon pitää rahaa tarjota minulle tästä että luopuisin. Alkuperäinen väri on tummempi vihreä ja jälkikäteen maalattu vaaleanvihreällä. Vetimet olleet punaiset ja nekin töherretty vihreällä.


Kaappi n.50-luvulta? Luulisin. Kaappi ei ole kärsinyt minkään sortin kosteusvaurioita vaikka pinta huonolta näyttääkin. Sisältä jopa ihmeen siisti. Kummasti taas rupesi sormia syyhyttämään että pääsen tähän hommaan..


Jos joku miettii mihin nämä kaikki tuunaukseni mahdutan niin kaikki on vaan  löytäneet oman paikkansa tai jos jostain syystä ei löydäkään, silloin se laitetaan kiertoon.

Tällainen tuunauspostaus tällä kertaa!

-Sari-

3 kommenttia:

Marja Leena Kampman kirjoitti...

Kiva tuli kaapista! Minkälaiseksi meinaat tuunata uusimman ostoksen? Joko on suunnitelmia?

Sari kirjoitti...

Värin valinnassa voin tarvita lukijoiden mielipiteen :)Noh Mallu? Vihreä vai valkoinen?

Marja Leena Kampman kirjoitti...

Minä olisin kulutetun valkoisen kannalla. Nurkkiin mustaa alle ja vähän hiomista....