maanantai 24. maaliskuuta 2014

Hulinoissa


Olen pikkuhiljaa opetellut uutta järjestelmäkameraani. Jatkossa blogiini kuvattavat kuvat tulevat kamerasta Canon eos 600d. Jo näin alkutaipaleella ja opetellessani kameraa, olen aivan haltioissani kamerasta joka osoittautui suht helppokäyttöiseksi. Toki pikkuhiljaa opettelen enemään toimintoja mutta on helppo kun käyttää automaattitoimintaa.

Loppuviikko kului tyttäreni syntymäpäiviä järjestellessä ja itse viikonloppu juhliessa. Lauantaina talossa vilisi paljon liki samanikäisiä kavereita ja sunnuntaina saimme muita lähisukulaisia ja muita tuttuja kylään. Sokerihumalassa siis viikonloppu :)


Olohuoneemme on saanut pientä uudistusta viime viikolla. Tarkkasilmäisimmät ja jotka ovat aiempia olohuonekuvia katsoneet, huomaavat varmaan sen.Anoppihan se on ollut jälleen asialla ja teki meille uuden pöydän, arkkumallisen. Entinen oli kiva valkoinen, mallia Ikea. Vanha ja niin hutera ettei uskaltanut edes kynttilöitä laittaa palamaan pöydän päälle, peläten että jalka tipahtaa ja kynttilät sytyttävät tulipalon. Nyt ei heilu eikä horju.Vaahtokarkkipurkki alkaa siis olla tyhjä viikonlopun jälkeen...

Kivaa Viikkoa!

-Sari-

Ei kommentteja: