tiistai 27. toukokuuta 2014

Tuunattu kaappi


Tosiaan, autotalli on ollut viime aikoina kodin lisäksi toinen lempparipaikkani :)
Siellä kun voi touhuta vaikka ja vallan mitä.
Entisöin tällä kertaa vanhan keittiönkaapin. Kaapin varsinaista alkuperää en tiedä, luulen vain sen olevan mummolani vanha. Tämä kaappi on ollut joskus astiakaappina minun ja veljeni yhteisellä mökillä ja joskus olin sen irroittanut keittiönurkkauksesta ja laittanut mökillä varastoon odottamaan sopivaa aikaa nuotion teolle ja poltettavaksi.
Noh, arvatappa saattaa että rupesin tutkailemaan kaappia että onko se tosiaan niin rämä ettenkö saisi siitä jotain aikaan. Alimmainen lauta oli mennyt todella huonoksi joten se poistettiin ja laitettiin uusi tilalle.
Maalikertuuksia oli todella paljon. Alkuperäinen on vihreä, sitten beesi ja lopuksi jokin valkoisen sävy. Oli työn ja tuskan takana poistaa näitä maaleja ja oli välillä uskokin loppua tähän hommaan.
Periksihän ei anneta, eipä tietenkään!
Sain maalit jotenkuten pois ja uuden pohjamaalin sekä pintamaalit tilalle. Oven saranat ja kaikki muut kiinnitettävät osat uusin ja lopputuloksena pirtsakka kaappi.
Sisälle vain ritilähyllyä toiselle puolelle ja toiselle uuden hyllyt jotka suojustan hyllypaperilla tai muulla vastaavalla.


Kyllä tämän nyt kelpais laittaa takaisin keittiönurkkaukseen.
Ja kappas, taka-alalla näkyy jo seuraava projekti. Onneksi loma jo häämöttää, silloin viimeistään taas..

Herkkäsilmäisien ei kyllä kannata katsoa alkuperäiskuvaa, niin törkeän ruma/likainen/pinttynyt yms. kaappi oli kun säilytetty varaston nurkkauksessa. Siis varoituksen sana, älkää pelästykö! :)


Ilma on kylmentynyt radikaalisti lauantaista. Silloin nahka paloi pihahommissa, nyt kevytuntuvatakki on in.

-Sari-

1 kommentti:

Jaana Sandström kirjoitti...

Kaunista jälkeä taas♥ Sinnikkyys palkitaan!!!