perjantai 4. heinäkuuta 2014

Helteitä odotellessa


Perjantai-iltaa vaan kaikille! 

VillaLintulan emäntä on ollut liki kolmen viikon tauolla blogista. Lomalla ei kylläkään mutta ilmojen ollessa kylmät, ei ole saanut mistään otetta ja päivän touhuna on ollut klo 9.30-18 töissä, kotihommia sen jälkeen ja sama homma toistunut päivästä toiseen.
Voi kuinka mukava oli istahtaa tietokoneen ääreen ja oikein ääneen höpötin että nyt menen blogiini oikein rauhassa.
Nyt se ois kuitenkin loman aika ja voi kuinka päässäni onkaan monta ideaa ja hommaa joita meinaan toteuttaa. Aloitin  terassien öljyämisen hyvinkin touhukkkaana. Alkuinnostuksen jälkeen (ja muutamien laikukkaiden kohtien jälkeen :( ) homma lopahti ja isäntä sai jatkaa homman loppuun. Täytyy sanoa että terassi on taas komea, jopa parempi kuin uusi joka oli alunperinkin vaalea. Eihän tätä riemua moneksi kesäksi riitä, vaatii taas varmasti parin vuoden päästä saman homman, jopa aiemminkin.

Olen ostanut vanhan pottulaatikon kirpparilta taannoin 4 €:lla. Sain nyt sen verran aikaiseksi että maalasin sen ja laitoin välihyllyn. Saa nyt koristaa etuoven viereistä seinää.
Helteet näyttäisi palaavan. Itsellä on matkalaukku suht valmiina reissua varten. Bulgarian lämpötilaennuste ensi viikoksi myös helteinen.

Nyt nautitaan täysin rinnoin!

-Sari-

1 kommentti:

http://www.petranminajame.blogspot.fi/ kirjoitti...

Kaunis asetelma! :)