keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Pientä uudistusta!


Olohuoneemme on saanut pientä päivitystä, ja milläpä muullakaan kuin koristetyynyillä. Kesän ajan värisävynä oli roosa mutta syksyn tullen sitä haluaa jotain särmää sisustukseen. Reilu kuukausi sitten kesälomareissun päätteeksi piipahdin ikealla. Ja se oli todellakin piipahdus :) Isäntä antoi koko ostoskeskuksen shoppailuajaksi puolitoista tuntia ja tämä tyttö päättikin joutua. Koko Ikean kiertämiseen minulla meni 25 minuuttia ja hyvin sain kaikki tarvittavat ostettua.
Ostin kuvassa olevat mustavalkoiset siksak kuviolliset tyynyt.
Tyynyt ovat kivat mutta yksi miinus täytyy heti mainita. Näistä puuttuu ne vetoketjut, joista olen joskus täälläkin postauksessa manannut etten tule moisia enää ostamaan. Vannomatta paras kun kiva kuosi vastaan tulee. Täytyykin teetättää näihin vetoketjut. Tyynyjen hinnat oli  niin edulliset etten  ihmettelekään vetoketjujen puuttumista, hinta yhdellä 3.99
Kovasta yrityksestä huolimatta en ole sattunut kirpparilta löytämään allaolevassa kuvassa olevia festivo kynttilänjalkoja. Jos siis joku blogin lukijoista sattuisi luopumaan omistaan, olisin hyvinkin kiinnostunut.
Kuvat ovat siis alakerran olohuoneesta. Eräs blogini lukija taannoin pyysi kertomaan enemmän meidän huonejärjestelyistä talossamme ja sen meinaankin tehdä tulevissa postauksissa.
Kiitos vaan palautteesta ja tulevaisuudessakin olisin hyvin kiitollinen kommenteistanne ja siitä mitä kaikkea haluaisitte minun täällä kirjoittavan/kuvaavan.


Huomenna luvassa autotallituunaus. 

Hyvää yötä!

-Sari-

Ei kommentteja: