torstai 4. syyskuuta 2014

Uudistettu sohvapöytä


Olen alkanut viettää enemmän aikaa autotallissa. Tämän on mahdollistanut vuorotteluvapaani jolloin omille harrastuksillekin jää enemmän aikaa.
Keväällä tein löydön facebookin kirpparipalstalta. Ostin laulumaa sarjan täyskoivuisen pöydän todella edulliseen hintaan. Tällä viikolla kannoin sen autotalliin kunnostaakseni sen omanäköiseksi ja sellainen siitä juuri tulikin. Vaati hiontaa, pohjamaalia sekä peräti kolme kerrosta maalia. Mainitsen tässä vielä maalin jolla tykkään erityisesti maalata. Helmi sarjan pohjamaali sekä saman sarjan sävytetty listavalkoinen päällysmaali.
Ennen laatikostossa ei ollut vedintä laisinkaan mutta näin sieluni silmin siihen sopivan kuppivetimen ja juuri sellaisen löysinkin Tanjalta Kianta-Keittiöltä.
Pöytä oli liian korkea jos verrataan tv-tasoon ja jalkoja vielä lyhennettiin n.5cm ja nyt sen korkeuskin näyttäisi sopivalta. Tarpeen tullen televisiota katsellessa voi vaikka jalatkin nostaa pöydälle :)
Pöydän paikka on yläkerran aulatilassa. Edellinen pitkulainen lankkupöytä siirtyi meidän makkariin sängynpäätyyn. Siihen on nyt hyvä  laskea sänkypeite ja koristetyynyt.


Lopuksi vielä kuva pöydästä alkuperäisenä, juuri tuunaukseen menossa:


Muutos on valtaisa, vai mitä? 

-Sari-

3 kommenttia:

Tia Mäkinen kirjoitti...

Sun blogi on tosi kiva ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

http://bytiahenriikka.blogspot.fi

Sari kirjoitti...

Kiitos Tia! Käynkin kurkkimassa blogiasi :)

Taina kirjoitti...

Muutos on älyttömän suuri, parempaan päin