maanantai 10. marraskuuta 2014

Vekkuli antiikkituoli

Heippa vaan kaikki blogini lukijat. Nyt voi sanoa tosiaan hupsista, liki kuukausi on kulunut edellisestä päivityksestä. Laakereillani en todellakaan ole lepäillyt tänä aikana, on vain ollut niin monta rautaa tulessa tällä ajanvälillä. Kotimme ei ole saanut mitään uusia juttuja, muutamat tavarat ovat vain vaihtaneet paikkaa :)
Syksy sai minut taas innostumaan puutöistä. Käyn kerran viikkoon puupiirissä ja siellä minulla on valmistumassa vanha antiikkinen tuoli. Eikä mikä tahansa tuoli vaan levitettävä sellainen. Tuolin alkuperästä ei mitään tietoa eikä iästäkään, tulla tupsahti vaan luokseni anopin kautta. Pienoinen yllätyshän tällainen harvinaisuus oli ja todella mieluinen. Kuvat jotka julkaisen ovat otettu kännykälläni ja kuvien laatu ei paras mahdollinen, kuitenkin jotain "osviittaa" saatte tästä.
Tästä lähdettiin:


Kuvittelin saavani tästä läjästä pesukomuutin kun rupesin tätä kasaamaan..


Tässä kuvassa jo pari uutta osaa tehtynä sekä liimailtu ja laitettu puristuksiin.



Kaikki osat paikoillaan..


Ja tällainen levitettynä. Ihan ei pitkä aikuinen sovi olemaan suorassa mutta pätkät kuten minä, voisivat ihan hyvin nukkua jalat koukussa :)

Ja lopputulos: Valitettavasti ei vielä valmiina mutta heti kun tämä on kotona saatte kuvaa sille sopivassa paikassa. Kuvasta puuttuu vielä kansilevykin joka valmistunee tällä viikolla. Kiitos taas myös kätevän anoppini joka on auttanut tässä projektissa. Sekä myös ammattitaitoinen opettaja saa kiitosta!

Mukavien hommien parissa olen siis viettänyt viikosta muutaman tunnin.

Tällä hetkellä ulkona sataa vettä ja näyttää uhkaavasti siltä että lumet jotka viime viikolla saatiin, sulavat taas pois.

Toivottelen kuiteskin Mukavaa Viikkoa ihan jokaiselle!
Ps.En pidä ihan yhtä pitkää väliä seuraavassa postauksessa kuin mitä nyt tuli. Sori lukijat!

-Sari-

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Sitä kun mieleistä tekemistä riittää niin joskus jotkut asiat jää taka-alalle! :) Mutta hyvältä näyttää valmistuva entisöinti. Kivaa viikkoa!