keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ikkunanpokista lyhty


Uuden vuoden aatto. Pakkanen on lauhtunut ja mittari lämpömittari näyttää nollaa. Puut ovat paksun lumikerroksen peitossa. Ulkoilusää alkaa olla taas kohdillaan.
Joulunpyhinä tuli paljon katsottua kauniita blogeja sekä erilaisia koteja. Maalaisromanttinen koti -ryhmässä ihmiset tekevät kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Mieleen jäi päällimmäisenä heinäseipäiden päistä tehdyt tontut jotka oli aika veikeän näköisiä. Toinen oli vanhoista ikkunanpokista tehty lyhty. Noh.... Arvaatkaapa! Se jäi niin pahasti takaraivoon kun tiesin että kaikki tarvittavat tarvikkeet löytyisivät meidän vintiltä. Pieni puhuminen isännälle jotta sain hänetkin innostumaan asiasta. Innostui mukaan kun kerroin kuinka taas saadaan turhaa tavaraa vintiltä pois pyörimästä :) Ilman sen kummempia paperisuunnitteluja, otimme ikkunat ja rupesimme siitä luonnostelemaan. Harjakatto oli minulle yksi ehdoton, joka täytyi laittaa. Kokonaiskorkeutta tälle lyhdylle tuli n.160cm eli liki meikäläisen korkuinen :)
Vuodenaikojen mukaan sitten erilaista rekvisiittaa sisälle. Nyt vain lyhty ja havut pohjalla. Jos tämä olisi valmistunut ennen joulua, olisi sisälle voinut oleskella myös vaikka tonttuja.Mitäs mieltä olette?


Tähän vuoteen on mahtunut mukavia asioita. Päällimmäisenä mieleeni nousi oma vuorotteluvapaa joka alkoi elokuussa ja siitä olenkin nauttinut koko loppuvuoden.
Blogin pito on edelleen yksi harrastukseni ja se että te lukijat jaksatte käydä kurkkimassa täällä, on syy siihen miksi jatkan edelleen. Blogiin kirjautuneita jäseniä on 20 ja toivon ensi vuodelle sen määrän hieman nousevan. :) Kiitos ja kumarrus siis kaikille! Esittäkää toiveita tai ideoitanne minulle vapaasti ja kommeitoikaa ja jättäkää viestejä.

Tähti lensi näitkö sen?
Uusi vuosi ja entinen.
Mikä taakse jää se jääköön vaan, 
tuo uusi vuosi tullessaan
mahdollisuuden mihin vaan.
Hyvää Uutta Vuotta 2015!

-Sari-

4 kommenttia:

Marja Leena Kampman kirjoitti...

Aivan ihana!
Oikein mukavaa uutta vuotta!

Jaana Sandström kirjoitti...

Samanlaisen ikkunanpokista tehdyn lyhdyn kuvan julkaisi fb:ssa entinen koulukaverini alkusyksystä ja taitaa meilläkin löytyä materiaalia autotallista. Kiitos teidän♥Tälle talvelle ei vielä ehditty tekemään, mutta ehkä ensi talveksi...

Taina kirjoitti...

Ihan, synti että olen jo käyttänyt kaikki löytämäni ikkunat

Anonyymi kirjoitti...

Kertoisitko miten kiinnitit ikkunat toisiinsa?