torstai 4. joulukuuta 2014

Jouluun valmistautumista


Olen jouluihminen ja tykkään kovasti kun saan näperrellä kaikkea pientä kotiin ja lahjaksi. Joulukortit aloitan kirjoittamaan tänään ja sujautan ne postin punaiseen kuoreen ja eikun kortit maailmalle. Kotona olen laittanut joulun ja hyvinkin yksinkertaisesti. Ei mitään ylimääräisiä tonttuja tai muuta ole nostettu esille. Oikeastaan jo kaksi viikkoa sitten pengoin yläkaapista joululaatikon ja rankalla kädellä otin kaikki entiset tontut yms.sisustussälät ja laitoin kiertoon.
Tämä vuosi onkin poikkeuksellinen koska olen kotona ja voin täysillä paneutua joulunlaittoon ja kotiin. Moni onkin kysellyt tuttavistani kuinka minun aika on kotona kulunut? Täytyy sanoa että mahdottoman hyvin ja yhtenäkään päivänä en ole tuskaillut tekemättömyyttä. Osaan toki ottaa myös rennosti. Myös liikunta on nyt suuri osa elämääni ja ehdin harrastella monia lajeja.Joulun ajan kiikku on vallattu, Hannu ja Kerttu ovat varanneet sen :)


Joulumme on pääasiasssa valkopunainen. Myös kananmunakennoista tehdyt sytykeruusut ovat muuttuneet ruskeista punaisiksi ja sujahtavat monelle tuttavalle lahjapussiin.
Iloista Joulunodotusta!

-Sari-Ei kommentteja: