tiistai 6. tammikuuta 2015

Enkeli sydämmellä

Loppiaisaamuna on kirpakka pakkaskeli, mittarissa -22astetta. Koululainenkin nukkuu vielä ja jo huomenna tähän aikaan pitäisi olla koululle kävelemässä. Kyllä tämä loma on saanut rytmin hieman sekaisin :) Me vietetään tämä viimeinen lomapäivä sisätiloissa, lapset halusivat Angry Birds puistoon. Äitikin joutuu yhden jos toisenkin juoksuaskeleen tänään ottamaan jotta pysyy vikkelien tenavien perässä. Hyötyliikuntaa siis tiedossa!

Ystävänpäivä on vasta helmikuun 14.pvä mutta tein yhden prototyypin rautalankaenkelistä ajatellen että annan tällaisen lähimmille ystäville.

Mekosta roikkumaan olisi voinut laittaa vaikka lasiprisman mutta tämä sydän on mielestäni ajankohtaan nähden se sopivin.Käkkäräpäästään tämän saa roikkumaan mutta pysyy myös pystyssä tarpeen tullen.Olkoonpa tähän vuoden alkuun yksi kuva itsestäni vaikka tätä tuskin tulette kovin usein näkemään. Olen sanonut että minulla pysyy paremmin käsissä hiomakone kuin neulepuikot mutta tässä sitä kuitenkin touhuillaan virkkuukoukku käsissä :) En paljasta vielä mitä tästä on (mahdollisesti) syntymässä.

Mukavaa loppiaista!

-Sari-


1 kommentti:

Jaana Sandström kirjoitti...

Kuva onnistui tosi hyvin♥