torstai 20. joulukuuta 2012

Enää 4 yötä..


Tunteet alkavat kuumeta lapsilla heidän huomatessaan että joulukalenterista alkaa pikkuhiljaa luukut loppua.. Jännitystä ja valitettavasti myös kiukkua on ilmassa. Tottahan toki se pienempää väkeä toki jännittääkin että muistaako se pukki tulla ja tuoda lahjoja. Äitinä olen yrittänyt hieman lohduttaa että kyllä se jotain muistaa tuoda.
 
Vielä viimeiset rutistukset joulukiireiden keskellä töissä ja sitten alkaa kolmen päivän vapaat. Blogini myös vaikenee joulun ajaksi, rauhoitutaan ja ollaan vaan lähimmäisten kanssa. Toki vielä kannattaa kurkata, onhan aattoon vielä muutama päivä..
 
Ulkorakennuksemme on jo kokenut melkoisen muodonmuutoksen. Rakennuksen takana on roikkunut seinällä vanhoja lasten kelkkoja jotka ovat olleet siellä siitä saakka kun tontin ostimme. Eilen ne tuli mieleen että josko niillä vielä jotain tekisin koristeena ulkona ja läksin niitä etsimään. Ja huh, isäntä ja appiukko eivät onneksi olleet nakanneet niitä vielä pois. Siellä ne rakennuksen takana nökötti lumihangessa. Ei mitään tietoa kuinka vanhoja ne ovat mutta nyt toinen on koristeena ainakin joulun ajan..

 
 
 
 


Mukavaa loppuviikkoa!
 
-Sari-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Melkoinen aarreaitta se teidän ulkorakennus! Kaikkea yllättävää tuntuu löytyvän.

Jaana kirjoitti...

Jos kelkkoja on useampi, meidänkin kuistille voisi yksi "luistella" koristeeksi :)

Sari kirjoitti...

Joo, kyllä se vaan melkoinen aarreaitta on, siitä löytyi myös vanha pottukellari sekä ulkokäymälä :D No thänks!