tiistai 14. tammikuuta 2014

Yläkerran aula


Ette ikinä arvaa miksi en ole pystynyt päivittämään blogia vaikka jo lauantaina sellainen piti tehdä?
Kameran akku tyhjeni ja olin laittamassa sen lataukseen niin sillä välin kadotin sen. Voi tsiisus!
Sitä sitten etittiin "kissojen ja koirien kanssa" ja katsottuani sen miljoonan kerran samaan paikkaan huomasin sen olevan niin nätisti samaisessa paikassa, hieman huomaamattomasti. Blogia kirjoittaa nykyään nimimerkki dementoitunut :)
Olen saanut muutenkin kotona aikaan tuhoa, lähinnä astioissa joiden päälle olen vahingossa pudottanut toisia astioita. Tässäpä pieni kuva-arvoitus tästä "taidelasista". Mikähän tämä alunperin onkaan ollut?


Juu, Iittalan Kartio kaadinhan se. Sitä paitsi sain aikaan vahingossa muitakin lasinsiruja viime viikolla. Toivotaan sirpaleitten tuottavan nyt vaan onnea..

Pari kuvaa yläkerran aulasta. Tämä paikka on tosiaan meidän perheen lempparilöhöilypaikka television katseluun tai tietokoneella istumiseen. Vitriinin molemmin puolin on lastenhuoneitten ovet. Lastenhuoneet kokivat muutoksen, lähinnä kalusteitten paikkoja vaihdeltiin ja poika saa sen tuunauslipaston. Siitä sit enemmän myöhemmin..



Tästä aulan askon cheri-sohvasta en halua millään luopua, on niin mukava löhöttävä. Kenties joskus vaihdan olohuoneen ektorpin ja tämän sohvan paikkaa..


Ja tässä mietelause yläkerran aulasta, tähän pyritään päivittäin!

Mukavaa pakkaspäivää!

-Sari-


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Harmi kun lasikaadin on mennyt rikki!Sirpaleiden kerrotaan tuovan onnea :) Itselläni särkyi ison hääkuvamme kehyksen lasi loppuvuodesta ja sen jälkeen ei ole mitään ikävää sattunut, joten onnea on ollut, että kaikki sujunut hyvin:)