perjantai 28. helmikuuta 2014

Saippuaniksi!


Heipä hei kaikille! Viikon hiljaiselon jälkeen voin taas todeta että unohtanut en ole, ei vain ole tullut ajatusta päivityksestä. Tähän loppuviikkoon on mahtunut sairastelua, ja nyt harmikseni oli itseni vuoro. Pari viikkoa sitten muu porukka sairasteli ja minä siivoilin talouskäsineet käsissä pöpöjä pois :)
No elossa ollaan ja kroppa alkaa olla taas onneksi entisensä.
Itse kipeänä ollessa en tietenkään voinut tänään siivota ja makuuhuone oli pakko "räjäyttää" ja petivaatteet kopistella yms. Isäntähän se joutui tähän hommaan.

Siihen saippuajuttuun. Moni tietääkin että toimin Oriflame- edustajana ja meillä oli taannoin kokouksessa juttua palasaippuoista ja niiden käyttötarinoita. Saippuoita on itsellänikin lähinnä koristeena (nestesaippuan lisäksi) molemmissa vessaissa aika ajoin esillä, sitten nostan kaappiin ja loppujen lopuksi vanhemmasta päästä nakkelen niitä roskiin.Nyt näillekin käytössä olleille jo tuoksunsa päällisin puolin menettäneille saippuoille on olemassa käyttöniksi.
Etsit vain sellaisen pienen kangaspussukan joihin monesti kaupoissa pakataan pienet korut. Leikkaat saippuan pieneksi palasiksi ja laitat palat pussiin. Voila, tuoksupussi vaatehuoneeseen tai vessaan on valmis.


Nyt vaatehuoneessa ja vessassa on kiva tuoksu!Ihanaa Viikonloppua!

-Sari-


Ei kommentteja: